Vasárnapi zárva tartás: tömeg és tortúra szombaton

2014. december 03. 13:28

A Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége szerint ha be kell zárni vasárnap, akkor tömeg lesz szombaton.

2014. december 03. 13:28

Tömeg, tortúra, sorbanállás: ez jöhet a boltokban a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége szerint, ha elfogadja a parlament a vasárnapi zárva tartásról szóló indítványt. Szakértők szerint a plázák és az üzletláncok húszezer dolgozótól válhatnak meg a döntés következményeként.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. december 03. 20:59
Melyik idióta barom fideszes nyilatkozta azt, hogy nem lesznek elbocsájtások? És melyik segghülye politikus nem vásárolt még soha vasárnap? Nyilván a cselédeikkel intéztetik, mert már mindegyik milliárdos. Mi lesz a következő? Ha valamelyik haver kitalálja, hogy barkácsáruházat akar nyitni, akkor elzavarják a Bauhaus-Praktiker-Obi triót? Mert ezek után bárki Orbán közelében vállalkozásba kezd, kizavartatja a multikat az országból. Basszus, ez már nem is a Balkán, hanem egy noname barbár sziget valamelyik ismeretlen óceán közepén....
cutcopy
2014. december 03. 19:36
"ha be kell zárni vasárnap, akkor tömeg lesz szombaton" Így viszont tömeg van szombaton és vasárnap is..
Senye Péter
2014. december 03. 18:10
Akkor nyissanak új áruházakat, vagy bővítsék a meglevőket, hogy szombaton is kényelmesen lehessen vásárolni.
kjkj945
2014. december 03. 15:08
Ja Rosenfeld idejében is dolgoztak vasárnap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!