Együtt: Hazudik a Legfőbb Ügyészség

2014. december 09. 10:13

Szigetvári Viktor szerint nem igaz, hogy a Legfőbb Ügyészség már jogsegélykérelemmel fordult az Egyesült Államokhoz a kitiltási ügyben, mert Polt csak informális tájékoztatást kért amerikai kollégájától. Az Együtt felszólítja a legfőbb ügyészt, hogy haladéktalanul indítson átfogó nyomozást a korrupciós és kitiltási ügyekben.

2014. december 09. 10:13

Az Együtt felszólítja a legfőbb ügyészt, hogy haladéktalanul indítson átfogó nyomozást a korrupciós és kitiltási ügyekben – közölte az ellenzéki párt kedden az MTI-vel.

Szigetvári Viktor, az Együtt ügyvezető társelnöke szerint nem igaz, amit a Legfőbb Ügyészség állít: Polt Péter valójában nem kért jogsegélyt amerikai kollégájától a kitiltási botránnyal összefüggésben, a legfőbb ügyész csak informális tájékoztatást kért, aminek semmilyen kötelező következménye nincsen.

A Legfőbb Ügyészség szóvivője, Fazekas Géza hétfőn az M1 Híradónak azt mondta, Polt Péter már október 27-én jogsegélykérelemmel fordult a magyarok ellen elrendelt amerikai beutazási tilalom miatt az amerikai igazságügyi miniszterhez egy 2008-as egyezmény alapján.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. december 09. 20:42
Szigetvári Viktor gilisztagerincű sörtével mászó gyűrűsféreg figyelmébe ajánlta TIK: Amennyiben szíre- szóra követelődzte TIK, Locska szája hamarosan befogatta TIK! Majd ezután alaposa seggbe rúgta TIK!
cutcopy
2014. december 09. 15:03
Ez az idióta Szigetvári tegnap az Estében több percig arról beszélt hogy nem hagyják beszélni..)
vigyor
2014. december 09. 12:10
Hááát igen, nagyon valószínű, hogy arról kért informális tájékoztatást a legfőbb ügyész, hogy hogyan szolgál a kedves egészsége a levél címzettjének...
paraklétosz
2014. december 09. 11:21
Ha simán lehet hazugozni, tolvajozni, akkor mi a baj a lámpavasakkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!