Kövér: Nekünk most munkaáldozatot kell hoznunk

2014. szeptember 08. 08:24

Kövér László szerint példát kell vennünk Zrínyi Miklósról és hős katonáiról, de most nem élet-, hanem munkaáldozatra van szükség.

2014. szeptember 08. 08:24

„Nekünk, mai magyaroknak nem életáldozatot, hanem munkaáldozatot kell hoznunk azért, hogy a magyar állam a XXI. században betölthesse feladatát, segítse a magyar nemzetet a szülőföldjén boldogulni, erősítse keresztény értékeiben, nemzeti összetartozásában és gyarapítsa anyagi erejében. Mi ezen feladatra kaptunk 2010-ben megbízást a magyar választóktól és ezen megbízást erősítették meg számunkra 2014-ben is” – fogalmazott a házelnök, Kövér László Szigetváron, a Zrínyi Napok záró rendezvényén.

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2014. szeptember 09. 08:57
Ameddig a munkám gyümölcsét a kormány pofátlanul átjátssza puszipajtásainak, (gumikéntnyúlóházú Antikának, Vajdának, Simicskának, föld- és trafikbáróknak, s a sor sajnos nagyon hosszú), addig nem érzem erkölcsi kötelességemnek az erőmet az ilyen munkákra pazarolni. Dolgozni akkor már inkább saját magamért, a családomért, a szűkebb s tágabb környezetemért fogok. Adót, ha lehet, nem fizetek, s ha marad fölös pénzem, azt inkább azoknak adom, akik fontos és hasznos feladatokat látnak el. Mint például azok a szervezetek, akikre a tegnap Lázár pajtás az ráküldte a hivatalos erőszakszervezetét. Vagy akiknek van ereje, erkölcsi felelősségérzete és IGAZI keresztény hivatástudata, s ezért a magyarok sokmilliós szegényén próbálnak segíteni. Azokon a szegényeken, akiket a Fidesz pökhendin "annyit-is-érnek" mentalitással az út szélén magukra hagyott.
Akitlosz
2014. szeptember 08. 21:16
Munkaáldozat, munkaáldozat, jó, de melyik istennek?
gubenc
2014. szeptember 08. 18:33
A koncentrációs táborok bejáratánál ez a nagybetűs felirat volt olvasható: "A munka szabaddá tesz" A GULAG-ok bejáratánál ez volt olvasható: "A munka nemesít" Javaslom a felírat NER változatának kidolgozását és kitűzését minden munkahelyre: "Munkaáldozatod a mi jólétük forrása"
3M..
2014. szeptember 08. 14:55
Mivel a "munka" szót használta Kövér László, biztosra vehetjük, hogy ez a beszéd kizárólag, a Magyaroknak szól. Nem a hazánban élő kisebbségeknek, kizárólag a Magyarságnak. Ha a kisebbségekhek intéznek szólamot, ott a munka szó el nem hangozhat! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!