Gyurcsány az MTVA vezérénél járt – megszüntetné a köztévét

2013. december 17. 23:44

Gyurcsány Ferenc meglátogatta az MTVA vezérigazgatóját, akinek kifejtette, hogy közpénzből nem lehet párttévét csinálni, ezért megszüntetnék az MTV-t.

2013. december 17. 23:44

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2023. március 03. 11:22
Lett volna lehetősége rá pártatlanná tenni az ő idejében, de nem tette. Lett volna lehetősége olyan köztévét csinálni amely olyan politikával foglalkozik ami a köznek jó. Például olyan ismeretek fortélyok oktatása amivel a köz jól jár. Pénzügyi ismeretek, számítástechnikai ismeretek, egészségmegőrzés, mezőgazdasági, állattenyésztési fortélyok a háznál...stb lehetne még sorolni, mire kíváncsi a köz. Ne csak az legyen a sztár aki énekelni vagy táncolni tud hanem aki a legjobb a maga szakmájában.... Lehetne köztévét csinálni!!!!!!
stefanovszky
2014. április 09. 15:55
Az a drámai, te diplomát-hazudó ártatlan emberek véráldozatain összelopkodott villában csücsülő hazaáruló pszichopata bohóc, hogy te még nem vagy börtönben. Na, ez a drámai.
atila68
2014. január 06. 20:20
Ma a szomszédom özv.Kovácsné a városi okmányiroda vezetőjénél járt - megszüntetné az okmányirodát. Ez hírértékben teljesen analóg.
Peter8811
2013. december 22. 15:28
Gyurcsány Ferenc meglátogatta az MTVA vezérigazgatóját, akinek kifejtette, hogy közpénzből nem lehet párttévét csinálni, ezért megszüntetnék az MTV-t. Jó hogy nem a rendőrségre látogatott mert akkor megszüntetné a közpénzbeni szemkilövetést. Feri Bácsi! Ki mint szem kilö- vet Vakot úgy arat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!