Fidesz: Példátlanul nagy siker a rezsicsökkentés

2013. szeptember 17. 20:48

Példátlanul nagy sikernek nevezte a rezsicsökkentés megvédésére irányuló országos aláírásgyűjtést a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden Szigetváron.

2013. szeptember 17. 20:48

Kocsis Máté a témában rendezett lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: a rezsicsökkentés megvédésére irányuló petíciót 2,2 millióan látták el kézjegyükkel, és ezelőtt még nem volt olyan kezdeményezés, olyan ügy Magyarország történetében, amelyet ennyi ember támogatott volna.

A rezsiharcnak azonban még nincs vége, szükség van ennek a 2,2 millió emberből álló közösségnek az összetartására, mert számítunk a további támogatásukra” – tette hozzá. A kommunikációs igazgató szavai szerint erre azért is szükség van, mert a kormány és a Fidesz rezsicsökkentési akcióját komoly támadások érik bel- és külföldön egyaránt.

Ezeket a támadásokat „széles körben, mindenféle módszerrel” azok a „mohó multik és uniós bürokraták” intézik, akik rossz szemmel nézik, hogy e döntéssel megfosztják őket az extra profittól, és a pénzt visszaadják az embereknek – közölte. Tiffán Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője arról szólt, hogy a rezsicsökkentéssel kapcsolatos aláírásgyűjtő íveket Baranya megyében 82 ezer, ezen belül a szigetvári választókerületben 22 ezer ember írta alá.

Úgy vélte: bizalmat szavaztak annak a kormánynak, amely nyolc évnyi szocialista kormányzás után egyértelműen a magyar emberek oldalára állt, az ő pénztárcájukat, életüket óvja azzal, hogy a korábbi folyamatos rezsinövelés helyett 2010-ben befagyasztotta és most 20 százalékkal csökkenti a rezsiköltségeket – mondta.

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obulus
2013. szeptember 18. 10:34
Az biztos, hogy jó marketingfogásnak bizonyult. Az ostoba embereknél nagy hatást lehetett vele elérni. És sajnos ők vannak többen, úgyhogy a választást megnyeri a Fidesz, így elkerüli a felelősségre vonást is a gazdasági bűncselekményei miatt. Így kell ezt csinálni, így kell tönkretenni egy országot.
liberálzöld.
2013. szeptember 18. 10:14
És mindezt abból, hogy M.O. jobban teljesít! Nem ám hitelből! Azt nem, azt visszafizettük és nem is veszünk fel újabbat. "5 milliárd dolláros keretet kértünk Washingtontól Kimerült az előző dollárkötvénykeret, ezért Magyarország újabb, 5 milliárd dollár értékű keretre kért engedélyt az amerikai értékpapír-felügyelettől. Még idén dollárkötvényt bocsátanánk ki."
VakzKommondor
2013. szeptember 18. 10:03
Van egy találós kérdésem, csak fideszes válaszolhat, (ha érti). A kedves vezető a rezsicsökkentésről, és a közüzemek állami kézbe vételéről, és nonprofittá alakításáról beszél, ahogy meglát egy mikrofont, ha be van kapcsolva, ha nem. Van egy cég, amibe pumpálják a pénzünket, és az adónkat 100 milliárdos nagyságrendben, és közberuházásokat végez, a köz érdekében, a köznek, SŐT még a neve is KÖZgép. Ez a cég miért termel 10-20 milliárdos hasznot évente? Miért nem kardoskodik a nonprofittá tétléért a hazugságra képtelen szent orbán? Ha kell segítség válaszlehetőségeket is adok. Sőt még a sijártót is fel lehet hívni, ha nincs épp keleten, vagy fodrásznál.
VakzKommondor
2013. szeptember 18. 09:50
Csökken pont. Örülünk. Következő hír? Azt miért nem nyomják ilyen vehemenciával, amit növeltek? Az egész rezsicsökkentésnek két célja van: Kampány. Több pénz marad a haverok cigijére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!