A Class FM-et hallgatják a legtöbben

2013. július 16. 14:34

A Class FM volt a leghallgatottabb magyarországi rádiócsatorna a 15 évesnél idősebb korosztályban a második negyedévben, a kereskedelmi rádiót két közszolgálati, a Kossuth és a Petőfi Rádió követi a TNS-Hoffmann és a Mediameter adatai szerint. Az MTI-hez kedden eljuttatott felmérés szerint a déli órákban a Kossuth Rádió volt a legkedveltebb.

2013. július 16. 14:34

A teljes hazai rádiós piacot felölelő közönségmérés szerint a Class FM országos kereskedelmi csatornát a megkérdezett 15 évesnél idősebbek 26,1 százaléka hallgatta naponta április és június között, míg a közszolgálati rádióadók hallgatottsága 18, valamint 11,8 százalékos volt a közönségmérés eredménye szerint.

Országosan a negyedik leghallgatottabb rádió a budapesti regionális Music FM, a kereskedelmi csatornát a 15 évesnél idősebb magyar lakosság 3,9 százaléka követte naponta. Az ötödik leghallgatottabb rádiócsatorna napi átlagban a Juventus Rádió volt (3,4 százalék). A közönségmérés szerint a déli órákban, 12 és 13 óra között a Kossuth Rádió volt a legkedveltebb, kissé lemaradva követte a Class FM rádiócsatorna, majd a Petőfi Rádió, a negyedik helyre a Music FM került, míg ötödikként a Dankó Rádió szerepel.

A felmérést telefonos adatgyűjtéssel végezték, az előző napi rádióhallgatás megkérdezésével. A vizsgálat készítői összesen 5540 interjú alapján állították össze jelentésüket a Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesületének felkérésére.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
josip
2013. július 18. 01:51
Boldog békeidők, amikor azt hittük, csak ilyen apróságokkal fognak bosszantani minket. Aztán nem figyeltünk egy percet, egy pillanat alatt viktor bátya háztáji gazdasága lettünk.
tunde04
2013. július 17. 22:27
úgy 1 évvel ezelőtt még én is a class fm-et hallgattam. aztán elindult a music fm, teljesen rákattantam. azóta nem hallgattam balázsékat, mert egy kissé besokalltam azon, h egyre többször röhögtek saját magukon, és kezdett elszállni velük a ló. most ott tartok, h petőfi rádió, mert a music-ból kirúgták az összes értelmes és szórakoztatni tudó embert.
IgazságosIzomViktor.
2013. július 17. 20:31
A class FM rendjívül változatos és igényes műsorát hallgatják a legtöbben.5 en.A 2.helyen a petőfi rádió 4 hallgatóval.A kossuth rádió viszont még a class fm et is megelőzi,az Orbán Viktor dicsöségét zengő adót mintegy 15 millióan hallgatják.És ez páratlan siker nem csak Európában,hanem az egész földön!!
Fakuttya
2013. július 17. 20:31
Egyetlen egy akár csak tűrhető rádióadó nincs széles e hazában. Gyalázat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!