Ezúttal a Continentallal kötött stratégiai megállapodást a kormány

2013. április 03. 15:46

Varga Mihály szerint a befektetés-ösztönzés keretében a kormány kiemelten támogatja a járműipart és az elektronikát, továbbá az ezekben megvalósuló kutatás-fejlesztést, és a Continental mindkettőben érintett.

2013. április 03. 15:46

A befektetés-ösztönzés keretében a kormány kiemelten támogatja a járműipart és az elektronikát, továbbá az ezekben megvalósuló kutatás-fejlesztést, és a Continental mindkettőben érintett – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a német céggel szerdán aláírt stratégiai együttműködési megállapodás alkalmából Vácott.

A Continental – a mostani megállapodás keretében – együttműködik a termékfejlesztésben a magyar kutatóhelyekkel, elkötelezte magát új munkahelyek teremtésére, és a beszállítói kör bővítésére – erről Heinz-Gerhard Wente, a Continental igazgatóságának a tagja, az autóipari termékeket előállító ContiTech divízió elnöke beszélt az aláírás előtt.

Nagy Mihály, a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. vezérigazgatója arról beszélt, hogy cége nevében maga kezdeményezte a Nemzetgazdasági Minisztériumnál a stratégiai megállapodás megkötését.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. április 04. 07:22
a hatósági energia árakat kéne eltörölni, mert lefogunk maradni az eu-tól mint a picsa...
Felebarát
2013. április 04. 07:21
megvette a michelen...
micream
2013. április 03. 17:09
na itt van az elrugaszkodás éve
Verdbenekhy
2013. április 03. 16:25
Az az érzésem: sokba van ez nekünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!