A Magyarország, szeretlek! volt a legnépszerűbb múlt héten

2012. december 04. 11:29

A szórakoztató műsorokra voltak a legtöbben kíváncsiak a közmédia nézői közül a múlt héten, azok közül is a Magyarország, szeretlek!, a DTK Show és a Poén péntek volt a legnézettebb.

2012. december 04. 11:29

A közlemény szerint az elmúlt hét második felében és a hétvégén is főleg a szórakoztató műsorokat nézték legtöbben a közmédia csatornáin. A Nielsen Közönségmérés alapján 1 millió 326 ezer fős elért közönséggel a vasárnapi Magyarország, szeretlek! lett a közmédia legnézettebb műsora, de a második DTK Show sem marad el sokkal ettől a számtól 1 millió 159 ezer odakapcsoló érdeklődővel. A harmadik legnagyobb nézőtábort a Poén péntek vonzotta, 1 millió 15 ezer fővel – áll a a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleményében.

Az adventi időszakban karácsonyi ételkülönlegességet bemutató Gasztroangyalra 985 ezren voltak kíváncsiak, de jól teljesített az M1 két Disney-sorozata, az Egyszer volt, hol nem volt (806 ezer fős elért közönség) és a Bosszú (704 ezer fős elért közönség) is.

A Fölszállott a páva ismét a Duna legnézettebb műsora lett: a Dunán és a Duna Worldön azonos időben sugárzott népzenei és néptánc tehetségkutató első élő középdöntőjébe a lakosság 10 százaléka, összesen mintegy 1 millió néző kapcsolódott be.
 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flanker
2012. december 04. 16:13
Hagyjuk már ezt az odakapcsoló nézőt, annyira szánalmas mérőszám.. Átveri a nem tájékozott olvasót, és a kutyát se érdekli..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!