KDNP: Kamarás nem volt főtanácsadó

2011. december 08. 18:04

Nem Semjén főtanácsadója, hanem egy KDNP-hez köthető roma szervezet vezetője volt az emigrált roma politikus.

2011. december 08. 18:04

Soha nem volt Kamarás István sem pártelnöki, sem miniszterelnök-helyettesi főtanácsadó – reagált a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) a Népszava cikkére. Kamarás István a KDNP alapítványa támogatásával létrehozott önálló egyesület, a Barankovics Roma Műhely elnöke volt. A társaság a roma fiatalok integrációját célozza, és továbbra is folytatja tevékenységét.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Faqtya ezredes
2011. december 09. 17:34
Kamarás István ez év májusáig tagja volt a Jobbiknak - mondta el az [origo] megkeresésére Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója.
Faqtya ezredes
2011. december 09. 17:33
Korábban jobbikos volt Semjén Kanadába emigrált cigány tanácsadója. Korábban a Jobbikban is "politizált" az a férfi, aki úgy került be a hírekbe, mint Semjén Zsolt Kanadába emigrált tanácsadója.
drieno
2011. december 09. 01:29
haha már már legendás a baller média szavahihetősége, gyakorlatilag már képtelenek akár egyetlen korrekt hírt megjelentetni
Hontalan
2011. december 08. 19:59
Eggyel kevesebb bűnöző az országban. A kormányban is. A jogász Fellegi meg leugrott a süllyedő hajóról? Kitömte magát egy rahedli állami megrendeléssel aztán annyi? Festetthajú Kerényit meg bolond Gubcsit a kormányba! Meg még több 3/3-ast!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!