Magyarország az Eurázsiai Unióban?

2011. november 21. 19:10

Putyin meghívhatja Magyarországot a leendő Eurázsiai Unióba - hangzott el egy moszkvai konferencián.

2011. november 21. 19:10

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök októberben jelentette be, hogy az Oroszország, Belorusszia és Kazahsztán alkotta Közös Gazdasági Térségen alapulva létrehoznák az Eurázsiai Uniót, amelybe Magyarországot és Bulgáriát is meghívnák – nyilatkozták orosz politikusok és politológusok Moszkvában a Napi tudósítása szerint. Dmitrij Medvegyev 2015-re hozná létre az Eurázsiai Uniót.

A Napi idézi Alekszej Orlov politológust, aki szerint az unióba be kell vonni olyan, „az orosz gazdasági érdekekkel lojális államokat”, mint Magyarország, Finnország, Bulgária, Csehország, Vietnam, Kuba és Venezuela. Borisz Grizlov parlamenti elnök szerint ezzel 250 milliós piac jöhetne létre. „Nem a területek, hanem a népek egyesítése lenne a cél” – árulta el Dmitrij Rogozin NATO-nagykövet.

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
naugye!
2011. november 23. 10:43
akkor ez most azt jelenti, hogy kirúgjuk a nyugati bankokat és visszahívjuk az orosz tankokat?
Julio Salazar
2011. november 22. 10:22
Ott a helyünk ! Éljen a Nagy Hunisztán !
JackHárpi
2011. november 22. 08:39
Igenis egyesülni kell s megvalósul nemzetünk ezeréves álma a közös magyar - japán határ! Mit nekünk Obama, mit nekünk Merkel ha ott van az új demokrácia hős bástyája Putyin! Lehet még Selmeczi Gabika is a Hős anya kitüntetettje, lehet például Szijjártó elvtárs Zsdanov díjas vagy Pintér elvtárs Buharin díjas , s végre L Simon is megkaphatja a Sztálin dijat Csurkával és Csoórival együtt! S még az is lehet Orbánnak megengedik hogy fölpróbálja a cári koronát vagy befeküdhet a Lenin mauzóleumba az üveg koporsó alá! Méret pont jó. Hajrá fijjuk , minek nekünk a zájemef ... ha lesz még interkontinentális rakétánk is! ...és akkor merje a Handelsblat vagy mi a fene Pinocchióhoz hasonlítani Orbán Viktort!
kalasnyikov
2011. november 22. 03:04
Grizlov nem az a személy, akin bármi is mulna. Azt,hogy mi természetes szövetségeseivé válhatunk a Bricsnek én már három éve megirtam az első komolyabb mozgolódásukkor. Most a dolgot bezavarja a három volt szovjet köztársaság belső uniójának ténye. Ezt először meg kell emészteniüka jelenlegi bric tagállamoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!