Az MSZP tiltakozik a közmédiában zajló „tisztogatás” ellen

2011. július 07. 15:04

Mandur László kifogásolja, hogy a közmédiumokból elbocsájtottak között Nívó- és Pulitzer-emlékdíjas műsorkészítők vannak.

2011. július 07. 15:04

A szocialista Mandur László szerint szakmailag megalapozatlan, emberileg megalázó, politikai alapú tisztogatás a közmédiában zajló csoportos létszámleépítés. A politikus kifogásolta, hogy az elbocsátandó munkatársak között Nívó- és Pulitzer-emlékdíjas műsorkészítők vannak. Mandur szerint komplett műhelyeket fejeznek le vagy számolnak fel, példaként a Kossuth Rádió 180 perc és az MTV Az Este című műsorát említette.

Kitért arra is, hogy mindeközben azoknak a műsoroknak, melyekben a Hív TV-ből vagy az Echo TV-ből érkezők vették át az irányítást, meredeken a csökken a nézettsége és a hallgatottsága. Szerinte közszolgálat helyett pártszolgálat zajlik a közmédiumokban, hozzátéve, hogy a tisztogatás a teljes magyar médiavilágban elkezdődött.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2011. július 07. 15:34
„Szerinte közszolgálat helyett pártszolgálat zajlik a közmédiumokban” Igaz, de az elmúlt két évtizedben ez valamiért nagyon nem zavarta Mandur elvtársat. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!