Az MSZP kezdeményezi a médiatörvény felülvizsgálatát

2011. február 17. 10:42

Az MSZP kezdeményezi, hogy még tavasszal vizsgálják át, és módosítsák a teljes médiatörvényt.

2011. február 17. 10:42

Az MSZP kezdeményezi, hogy a parlamenti pártok és a szakmai szervezetek bevonásával készítsék elő még tavasszal a médiatörvény teljes átvizsgálását és olyan módosítását, amely minden európai civilizált normának, a sajtó szabadságának és függetlenségének is megfelel - közölte Mandur László. Az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottságának tagja közleményében azt írta, a médiatörvénynek nem csupán azon szakaszait kell módosítani, amelyeket az Európai Bizottság tételesen kifogásolt, hanem azokat a tételeket is, amelyeket az EBESZ és az EP is hevesen bírált.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csenge
2011. február 18. 15:11
Az MSZP valós problémákkal már sohasem akar foglalkozni? Vajon miért kapják az adófizetők pénzéből a párttámogatást?
kaszandra
2011. február 17. 17:09
Mi az, most szembemennek a Zúnijóval? Idáig mintha rá hivatkoztak volna...Szerintem most már jó lesz kussban maradni, ha már Zúnijó jóváhagyta...Ők akarták a vizsgálatot, s ha a mindenható és mindentudó Zúnijó csak azt ítélte megváltoztatásra amit, merjenek kicsik lenni és hallgatni...
doncamillo
2011. február 17. 15:55
Nevetséges és nagyon jellemző a komcsi-maszopra: jól látszik, hogy működik az agitprop osztály, az elvtársak már csak így szocializálódtak, mást nem is ismernek, mint "harcolni" az "ellenség" ellen... Tiszta elmebeteg banda!
solti
2011. február 17. 15:55
Az MSZP tavasszal elkezdi a Fidesz elszámoltatását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!