Szentföldi pátriárkával találkozott Semjén

2010. augusztus 21. 16:58

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes elmondta, elkötelezett a Szentföldre zarándokló magyarok támogatásában.

2010. augusztus 21. 16:58

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szombaton Fouad Twal jeruzsálemi latin pátriárkával találkozott, a két fél Magyarország és a Szentföld kapcsolatát vitatta meg. Semjén elmondta, elkötelezettek a szentföldi magyar zarándoklatok támogatásában, illetve az ott élő keresztények megsegítésében. Fouad Twal a találkozó után elmondta, hálás a kormánynak a támogatásért.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZéBond
2010. augusztus 21. 17:22
Hogy fog ez szólni a Kurucon? Olvasva a többi topik bejegyzéseit,-nem szeretnék politikai állást vállalni. --Pax veni!!!!!!!!
magnamater
2010. augusztus 21. 17:15
Már annyira rendbe hozták Orbánék a gazdaságot, hogy külföldi támogatásra is telik? Nem irígylem az ottani keresztényektől, ám a magyar kilakoltattak, munkanélküliek, árvízkárosultak stb inkább rá vannak szorülva a támogatásra, a rongyrázás már kimehetne divatból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!