Megvannak a jobbikos bizottságok elnökei

2010. május 13. 12:23

Staudt Gábor, a Jobbik jogi kabinetjének elnöke vezeti majd a nemzetbiztonsági bizottságot, Sneider Tamás a Jobbik alelnöke pedig az ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottság élén áll majd, tudta meg Vona Gábortól a Barikád.

2010. május 13. 12:23

A Jobbik csütörtöki frakcióülésének szünetében Vona Gábor elnök, frakcióvezető a Barikádnak elmondta, ki fogja vezetni a nemzetbiztonsági bizottságot, illetve az jfjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságot. A nemzetbiztonsági bizottság élén Staudt Gábor, a párt jogi kabinetjének elnöke áll majd, az ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságot pedig Sneider Tamás fogja vezetni.

Közben MSZP-LMP tengelyt vizionál Vona Gábor. a szocialistáktól a költségvetési, Schifferéktől a fenntartható fejlődési bizottságot venné el. A Jobbik ragaszkodik a korábbi megállapodáshoz. Vona Gábor úgy érzi, diszkriminálják pártját, a két másik ellenzéki erő titkos együttműködését sejti. Ha pártja elveszti elnöki székét a nemzetbiztonsági bizottságban, cserébe a Jobbik a számvevőszéki és költségvetési és a fenntartható fejlődési bizottság vezetői posztjai.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barkács Sándor
2010. május 13. 14:39
Gondolom Staudt Gábor nagy hasznát veszi az ELTE ÁJK HÖK élén elnökként szerzett tapasztalatait. Erről ennyit...
kalandféreg
2010. május 13. 14:37
Stuci nem rossz srác. Kinevezése arra enged következtetni, hogy a Jobbik talán még sem fogja "kitalicskázni" a NB infókat.
Machiavelli
2010. május 13. 14:12
Akkor most Staudt Gábor fog jelenteni a ruszkiknak, vagy előbb Vonának és ő a ruszkiknak? Ez milyen agresszió, hogy egy idegen ország politikai elitjébe bejuttatom a kémeimet? Elképesztő mit megtesznek a ruszkik! Gábor, amúgy ez is hazaárulás!!!
smalladam
2010. május 13. 13:06
lesz majd eugenikai fajnemesítő program gyereknevelő telepekkel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!