Pörzse békepipát szívna

2010. március 10. 14:31

Ne vásároljuk a Gyűlölet Hírlapját! - szólított fel a gyűlölködés abbahagyására Pörzse Sándor, a Barikád főszerkesztője.

2010. március 10. 14:31
Az újságíró békülékeny levélben hívta fel a figyelmet a gyűlölködés megszüntetésének fontosságára, és arra, hogy a két tábort rengeteg közös érték köti össze. Az ügy előzményét az elmúlt hetekben nagy port kavart levélváltások adják meg, melyek Fideszes és Jobbikos politikusok, illetve pártközeli publicisták között zajlottak le.

„Eltelt egy év, kampány van. Kampány, és nem háború. Legalábbis közöttünk, Orbán Viktor és Vona Gábor követői között. Ne engedjünk a gyűlöletre buzdításnak! A kritikákra, elégedetlenségre, vádakra sem lehet csúsztatás, rágalom, aljas lejáratás a válasz. Mi ugyanazt gondoljuk nemzetről, hazáról, családról, Trianonról.”
-írja Pörzse.

A Barikád weboldalán megjelent levélben a főszerkesztő felhívja a figyelmet arra, hogy egy évvel ezelőtt fideszesek és jobbikosok együtt álltak ki a szólásszabadság érdekében. Ekkor Morvai Krisztina annak ellenére a szólított fel a Magyar Hírlap vásárlására, hogy ezt megelőzően a lap hasábjain súlyosan megalázták.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2010. március 11. 16:00
http://www.magyarhirlap.hu/hatter/a_jobbik_valodi_hangja.html Na most pont böjte Csabát basztatni? :D
kamasuka
2010. március 11. 13:58
Nem tudom, hogy miként képzeli ezt Pörzse? 1. Ha nincs orbánfóbia a Jobbiknál, nincsenek MSZPs szavazók. 2. A választásokig biztos nem lesz békepipa, mert nem érdek, és utána is csak akkor, ha teszem azt "a nem hozzájuk közeli, és nem általuk működtetett" portált "megtagadják" és megszűnik a zsideszezés és a "többi". De akkor meg ls. egyes pont! (Anno írtam, hogy Bayer beleolvasott, majd hirtelen felindulásból Jobbikozott egyet. Nem először. Ez van!)
slomovicz
2010. március 10. 16:46
"Pörzse békepipát szívna". Én mint a Móricka , úgyláccik mindig egyre gondolok. Olvasom hogy "Pörzse békepi...át szívna" Mondom , mi van? Ja csak az. :---))
artur
2010. március 10. 16:41
Ócska és sokszor eljátszott trükk ... "mi mindent megteszünk a békülésért, a zsidesz meg csak támad minket"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!