Orbán újra értékel

2010. január 12. 11:51

Február elején tartja tizenkettedik országértékelő beszédét a pártelnök.

2010. január 12. 11:51
Február első hetében tartja tizenkettedik országértékelő beszédét a Fidesz elnöke - közölte Balog Zoltán, a rendezvényt szervező Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke. Balog elmondta, hogy a felkérést már elküldték, az időpontot még egyeztetik Orbán Viktorral, valamint kezdeményezték, hogy ezúttal a jövőre vonatkozó témákat is érintsen a pártelnök.
 
Balog maga is fideszes országgyűlési képviselő, aki szerint a meghívottak köre hasonló lesz az előző évekéhez; a szervezet tagjai mellett pedig a közélet jeles képviselőit invitálják a civil rendezvényre.
 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2010. január 12. 23:10
Remek szereplési lehetőség, hasonlót most az MSzP nem tud felmutatni.
radix
2010. január 12. 14:06
http://www.youtube.com/watch?v=int7lRZXvpI
buckafej
2010. január 12. 13:21
Mikola egészségügyi miniszteri munkája a későbbiekkel összehasonlítva tényleg jó volt. De a kampányban dugják el, vagy küldjék el pártpénzen egy hosszú nyaralásra. Remélem Viktor tökös lesz, nemcsak magasröptű közhelyeket fog mondani langyos stílusban, ahogy mostanában (2002 óta) szokott.
tevevanegypupu
2010. január 12. 12:36
"Remélem Mikola is felszólal" Es kitalalt mar valami uj, vonzo szoveget, amivel ismet vonzza a fiatalsagot es a halado ertelmiseget.(:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!