Nem vicc: Horn hazaárulózik

2023. május 30. 07:03

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

2023. május 30. 07:03
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Nincs megelégedve az Orbán-kormány munkájával Horn Gábor SZDSZ-alapember. (Ez jó hír, képzeljük el, mi lenne, ha tetszene a hajdani országprivatizáló embernek.) A Republikon Intézet vezetője a Hírklikk érdeklődésére beszélt fejfájásairól.

A legnagyobb baj, magyarázta, hogy Orbán Viktor a polgári világ számára tarthatatlan és kezelhetetlen politikai szereplővé vált, ráadásul ahelyett, hogy szalonképessé próbálna válni, tudatosan tovább rombol mindent. Nemhogy szófogadóan teljesítené a brüsszeli parancsokat (most például engedelmesen átírná a költségvetést, kivezetné a rezsicsökkentést), kimegy a legszélre, abban reménykedve, majd történik valami az EP-választáson, megerősödik az általa vezetettnek gondolt szélsőjobb, visszajön Donald Trump stb. Az is agyrém, amit a külpolitikában művel a kormányzat, magyarázza Horn: »Ma már nincs olyan 'barátunk', akivel ne vesztünk volna össze.« (Emberünk sosem ment a szomszédba egy kis ökörségért. Egy ízben kijelentette, a kormányfő kihasználja az itthoni antiszemita érzelmeket: »A zsidó származású 'spekuláns' jól megtestesíti, a két világháború között használt nagy kövér zsidó jelképet.« A szellemóriást az sem zavarta, hogy Magyarország remek kapcsolatot ápol Izraellel. Lehet, hogy Benjamin Netanjahu is hadilábon áll a zsidókkal?)

Summa summarum, a szőrös bölcs szerint »az a kormányzás, amely szembemegy a magyar társadalom érdekével, megfosztva azt EU-ezermilliárdoktól, felér a hazaárulással«. Mondja ezt az az ember, aki pártja országlásakor kijelentette: »Fontosabb az, hogy mi lesz az SZDSZ-szel, annál, hogy mi lesz az országgal.«

Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uncle Sam
2023. május 31. 17:58
https://youtu.be/2dkG4NuJAEg?t=110
Palatin
2023. május 31. 14:10
https://www.youtube.com/watch?v=FOFeTd8MaOg Ö akar minket jó modorra nevelni.. Horn talán a libernyákok legvisszataszítóbb válfaját testesíti meg, mert a standard libernyák vázat még egyéni jellemhibákkal is tetézi. Ö egy pöffeszkedö, meglehetösen ravasz, demagóg fráter, a budapesti lumpen-elit tipikus figurája, egy megélhetési hazudozó. Rafináltan fogalmaz, de teljesen fals minden megállapítása, hülyeségeket beszél. Nem kell az ilyen szakadt lúzer SZDSZ-es figuráknak fórumot adni. Messziröl látszik rajta, hogy mindenfajta munkát utál, és csak pofázni hajlandó. Az ilyen lumpen-elit-példányoknak nem szabadna fórumot adni. Teljesen mindegy, hogy mit mondanak ezek, még ha véletlenül igazat mondanának, azt sem lehet komolyan venni, mert egy más szituációban megint mást mondanak. Ezek annyira hülyének nézik a másikat, hogy azt hiszik mindent elhisznek nekik. A Horn-féle elvtelen megélhetési hazudozóknak az ég világon semmit nem szabad elhinni. Elvtelen, tartás nélküli emberek, akik még semmi hasznosat életükben nem csináltak, akármilyen beosztásban is voltak.
omega
2023. május 31. 13:44
Úgy látszik, idén nagyon savanyú a szőlő.
Bokros Birka
2023. május 31. 12:31
Gabika kiárulta el hazádat Izraelt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!