Kevés olyan irritáló személy van a magyar politikai életben, mint Hadházy Ákos

2022. június 07. 12:28

Hadházy Ákos packázott a törvényes renddel és most ha úgy tetszik vele is packáznak. Megérdemli.

2022. június 07. 12:28
null
Mengyán Albert
Facebook

„Kevés olyan irritáló személy van a magyar politikai életben, mint Hadházy Ákos (kivéve persze Jakab Pétert, mert ő mindenkit überel).

Mi is történt valójában? Ákosék veszítettek. Csúfosan. Ákos már korábban is jelezte, ha a választáson nem nyernek, akkor más módszerekkel kell élniük. Igazi demokrata, ugye?! Ha a nép nem választja meg, hát majd megválasztatja magát.

Na, szóval lement a választás és az új képviselőknek esküt kell tenniük. Semmi újdonság. Hadházy gondolt egyet, hogy majd azt a látszatot kelti egy demokratikus választásról, mintha az nem lett volna demokratikus. Bizalmatlanságot akart szítani a lakosság és a regnáló hatalom ellen, ami kimeríti a nemzetbiztonsági kockázat fogalmát.

Sokan támadják most Kövér Lászlót, mert nem ad neki (azonnal) lehetőséget az eskütételre. Biztos vagyok benne, ha valaki egészségügyi okokból vagy más halaszthatatlan ügy miatt nem lett volna jelen az eskütételen, akkor hamarosan kapott volna új időpontot. Hadházy Ákos packázott a törvényes renddel és most ha úgy tetszik vele is packáznak. Megérdemli. Az, hogy kunyerálni kezd két hónappal a választás után, szánalmas. Szegeny, hétköznapi emberekre terheli a saját maga hülyeségèt. Na, ez a pofátlanság. Azt mondja Kövér László szembeköpött 30.000 zuglóit, akiket ő képviselne. Nem, Ákos! Őket te köpted szembe, amikor nem mentél be az eskütételre.”

Kapcsolódó

Hadházy Ákos pénzt kér követőitől, miután nem tette le az esküt az alakuló ülésen
Hadházy Ákos szerint „nem kell nagy összegekre gondolni”, hatmillió forintot szeretne összegyűjteni erre a nyárra. Bővebben is érdekel...

Hadházy Ákos szerint „nem kell nagy összegekre gondolni”, hatmillió forintot szeretne összegyűjteni erre a nyárra.

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. június 07. 22:12
Albi,most soroljam fel a fidesz politikai bizottságát?!
kukasmacska
2022. június 07. 20:55
30.000 zuglói??? Először is, a választókerületben majdnem 75.000 választópolgár él. A megválasztott képviselő őket is képviseli, még ha esetleg nem is hallott volna róla. Másrészt pedig: mikor és hol tart pl. fogadóórát, meghallgatást, vagy legalább egy képviselői irodát, ahová a választói be tudnak kopogni? Mikor élt Zuglóban, mi köze a választókerülethez? Mikor járt ott utoljára egyáltalán?
Prague
2022. június 07. 20:30
Ha irritalonak tartjátok Hadhazyt az jó, mert azt jelenti, hogy markolassza a tokeitektet...
Kegyes urunk Karolus
2022. június 07. 19:13
Ez így van. Hasházi még Fletónál is undorítóbb féreg, ami már megsüvegelendő teljesítmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!