Csak egy pártból nem lehet megtestesíteni a nemzet egységét!

2022. május 14. 17:10

A Momentum továbbra is kiáll amellett, hogy a magyar emberek közvetlenül választhassák meg Magyarország államfőjét.

2022. május 14. 17:10
null
Tompos Márton
Facebook

„A mai napon hivatalosan is beiktatják Novák Katalint, mint új köztársasági elnök.

Ő úgy kerül ebbe a pozícióba, hogy a fideszes parlamenti kétharmad által, egyoldalúan lett megválasztva, alig fél évvel ezelőtt még a Fidesz tagja volt, és Orbán Viktor kormányának tárcanélküli minisztere.

Ahogyan Áder János, úgy Novák Katalin is a Fideszből és a parlamenti bársonyszékből a Sándor-palotába átülve képtelen lesz arra, hogy köztársasági elnökként »megtestesítse a nemzet egységét«.

A Momentum továbbra is kiáll amellett, hogy több környező országhoz hasonlóan a magyar emberek közvetlenül választhassák meg Magyarország államfőjét.”

Nyitóképen Novák Katalin és Áder János jelenlegi és leköszönt köztársasági elnök. Fotó: Novák Katalin Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Carcess
2022. május 18. 12:40
Ebből is látszik a momentum a hülyék gyűjtőhelye. Ha már politizálsz legalább azt tudhatnád, hogy a közvetlen elnökválasztáshoz a teljes politikai rendszert át kellene írni. Az alaptörvény jó részét is. Ugyanis nálunk parlamentáris demokrácia van. Ez nem Franciaország, usa vagy pl. ukrajna. Miért a leghülyébbek akarnak politikusok lenni?
nyugalom
2022. május 16. 13:30
Ki a fene ez az anita ? Mit fizetett ezert a reklamert? Elég!
nyugalom
2022. május 16. 13:29
Hat persze, dobrevat vagy ivanyit, esetleg feketegirnyot, hajnalt, vadait, afgánromatimikémet.... nagy lenne a tolongás!
blondibarbi
2022. május 16. 00:50
Mire vágytok már megint ? Az április 3-i csapás nem volt nektek elég ? Még nagyobbat akartok ? Degenerált ! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!