EBESZ-megfigyelők Magyarországon

2022. február 19. 21:58

Vajon a magyar demokráciáért aggódnak ennyire, vagy valami egész más húzódik a háttérben?

2022. február 19. 21:58
Koskovics Zoltán
Koskovics Zoltán
Demokrata

„Teljes körű választási megfigyelési misszióval érkezik az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Magyarországra, hogy vizsgálják az országgyűlési választások és a gyermekvédelmi népszavazás lebonyolítását, illetve az azokat megelőző kampányt. A szervezethez tartozó Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala (ODIHR), amely a választási megfigyelésekért felel, 18 megfigyelő kiküldését javasolja a magyarországi választási folyamat heteken át tartó országos szintű követésére, valamint 200 ellenőr delegálását kezdeményezi a szavazás megfigyelésére.

A döntés szinte példátlan az Euró­pai Unió tagállamai esetében, fejlődő ázsiai és harmadik világbeli országokba szokott hasonló küldöttséggel érkezni az EBESZ. Vajon a magyar demokráciáért aggódnak ennyire, vagy valami egész más húzódik a háttérben?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magorka
2022. február 20. 19:58
Én azt gondolom, a jobboldalnak minden szabálytalanságot jelenteni kell és dokumentálni, közzétenni. Lehet kezdeni MZP londoni kijelentésével. És utána lehet hivatkozni rá.
Ati Papa
2022. február 20. 12:51
Azért jó lenne tudni- valaki tudja?- hogy kinek a számlájára fog itt tartózkodni a cssordaszám ide "delegált" csőcselék? Arról ne legyen senkinek illúziója, hogy elfogulatlan jelentést adnak. Ha nekünk kell viselni az ő luxusellátásukat akkor nemcsak a fejünkre trotykolnak, de még szét is kenik rajta.
fabulon a bőre őre
2022. február 20. 12:34
Egy valamit nem szabad. Kokárdát kitűzni. Titkos szavazáson!
mysstes
2022. február 20. 11:48
én a problémát abban látom, hogy az EBESZ a jelentését csak azután adja le, hogy a választási eredmény kijön. kötelezném őket arra, hogy előbb adják le! mert: ha netán az ellenzék nyerne, akkor bizarrul festene, hogy előzetesen azt adták le, hogy nem volt korrekt a választás! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!