Bangóné a levesben

2022. január 25. 07:26

Apropó: Korózs Lajos kamukirály mikor megy már a levesbe Bangóné után?

2022. január 25. 07:26
null
Csatári Bence
Magyar Nemzet

„Végre tanult valamit a konzervatív pártoktól a szedett-vedett baloldal: lett következménye a hazugságoknak. Még mielőtt valaki azt hinné, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott a DK elnöki tisztségéről, ki kell ábrándítanunk: nem ez történt, mindössze az, hogy Bangóné Borbély »Patkányozós« Ildikót, miután kiderült, hogy hazudott a Budapesti Gazdasági Főiskolán állítólag szerzett diplomájáról, kizárták az MSZP soraiból, és nem is engedik indulni a közelgő parlamenti választáson.

Jó az ilyen híreket hallani, már csak azért is, mert ebből a lépésből is az látszik, hogy tisztul a közélet. Az, hogy a Borkai- és a Szájer-ügyet azonnali intézkedésekkel kezelték a Fidesz részéről, nyilvánvalóan példát mutatott a többi, csúsztatásoktól és hazugságoktól átitatott, jellemzően baloldali pártnak, hogy miként kell eljárni az erkölcsileg és politikailag védhetetlen bűnbe esett tagtársukkal szemben. (Apropó: Korózs Lajos kamukirály mikor megy már a levesbe Bangóné után?)

Mert az ugye nem járja, hogy a baloldal kígyót-békát kiabálva fenyegeti a Fidesz–KDNP-kormányzatot, miközben önmagukhoz nem következetesek. Ne felejtsük el, ők azok, akik ilyen meg olyan – egyébként többnyire légből kapott információkra alapozott, ráadásul jogszerűtlen – intézkedésekkel riogatnak, hogy visszacsinálják az Orbán-kormányok országépítő, társadalmat felemelő intézkedéseit, miközben tagjai közül jó néhányat lámpavasra húznának! Most egy harcostársuk elesett »a politikai közösség megsértése és megtévesztése« miatt, amire stílszerűen azt mondhatjuk, több is veszett Mohácsnál.”

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van.

A baloldalon egyébként nem  ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban . Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és . Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a , hogy Karácsonynak PhD-ja van.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2022. január 25. 20:20
És most, hogy Bangónét kizárták, vajon hányan maradtak? 5-en, vagy 6-an?
Feri70
2022. január 25. 11:57
Igen az MSZP-nek annyi. Bangóné kitakarítása egyértelműen a belharc tombolását jelzi. Kérdés hogy Bangóné visszaüt-e, Illetve ki lesz a következő? Akiknek volt eszük, korábban átmenekültek a DK-ba.
Feri70
2022. január 25. 11:57
Igen az MSZP-nek annyi. Bangóné kitakarítása egyértelműen a belharc tombolását jelzi. Kérdés hogy Bangóné visszaüt-e, Illetve ki lesz a következő? Akiknek volt eszük, korábban átmenekültek a DK-ba.
Ildikó99
2022. január 25. 11:39
Mikor patkányozott akkor le kellett volna váltani már
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!