Nagyon örülök, hogy a listavezetők sorában köszönthetlek, Gergely

2021. december 05. 13:45

Együtt vezethetjük az egyesült ellenzék közös listáját: te párbeszédes, míg én momentumos részről!

2021. december 05. 13:45
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Sosem titkoltam, hogy politikai kulturális szempontból a párbeszedések állnak hozzám legközelebb. Nem megélhetésből politizálnak, értik a 21. század szellemiségét, felkészülnek abból, amiről beszélnek. Ezért is örültem a Párbeszéd Magyarországértnak, hogy a Momentum Mozgalom után második pártként kihirdették a parlamenti listájuk névsorát. A párbeszédes listát Karácsony Gergely barátom vezeti, akivel az elmúlt években jó sok mindenen mentünk keresztül: nyertünk szövetségben választást Budapesten, kiálltunk a Diákváros mellett, és megrendeztük az elmúlt 10 év legnagyobb szabású demokratikus eseményét, az előválasztást.

Miniszterelnök-jelöltekként versenytársak voltunk, de kísértünk együtt rászoruló fiatalokat válogatott focimeccsre, a második miniszterelnök-jelölti vitára pedig rendíthetetlen munkával elértük, hogy Karácsony Gergely Zuglóban végül a tisztesség jelöltjét, Hadházy Ákost támogassa. A második fordulóban végül Márki-Zay Pétert támogattuk, majd mindannyian közös ünneplésre álltunk ki október 23-án.

Ugyan Te főpolgármesterként folytatod a munkádat a jövő tavaszi választásokat követően is, míg én törvényalkotóként, mégis nagyon örülök, hogy a listavezetők sorában köszönthetlek, és együtt vezethetjük az egyesült ellenzék közös listáját: te párbeszédes, míg én momentumos részről!”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zovirax
2021. december 08. 11:28
Mint ahogyan mondják, az előremenetel biztos útja, hogy a megfelelő időben és a megfelelő helyen a megfelelő segget jól ki kell nyalni. A mi kedves fegyőrünk ugyan próbákozik szorgalmasan, de még nem találta meg a megfelelő segget, azért biztos ami biztos mindenkinek tövig...csak közöttük lesz a megfelő is...
LKJK
2021. december 06. 22:51
Ennek is es pártjának is börtönben a helye! Közpénzek, választási állami támogatások lenyúlása miatt
VeJoLa
2021. december 06. 10:51
Jaj, FeGyA! "Hallod, hogy dübörgünk?!"- lelkendezik az egér az elefánt fején a hídon.
salátás
2021. december 06. 08:42
Amikor a két lúzer kicsit körbenyalja egymást mások előtt,hátha valaki elhiszi milyen faszagyerekek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!