Indulok előválasztani

2021. szeptember 26. 14:00

Eldöntöttem. Amint ezt a bejegyzést befejezem, irány a Moszkva tér, az előválasztás.

2021. szeptember 26. 14:00
null
Stumpf András
Facebook

„Ha sor van, az sem baj – szép az idő. Újságíróként jó eséllyel kerülök még interjúszituációba a jelöltekkel, az meg nem lenne szerencsés, ha bármelyik tudhatná, kit támogattam a szavazatommal, meg amúgy sem dolgom kampányolni egyik mellett sem – hogy kire szavazok, azt tehát nem mondom meg. Cserébe mindjárt elárulom, mi ellen indulok pár perc múlva a szavazósátor felé öles léptekkel.

Először is: a héten a Válasz Online-on tüzetesen végigvizsgáltuk, vajon igaz-e, hogy előre lejátszott meccs ez, ahol csak Gyurcsány meg az odakozmált óbaloldal nyerhet. Sokan ezt hiszik ugyanis. Tévesen. A 106 választókerületből mindössze tíz van, ahol mindenképp ezek a jelöltek lesznek a befutók, 64 helyen viszont tényleg csak az előválasztáson részt vevő polgárokon múlik, hogy leváltják-e a »régi ellenzéket«. (Részletek itt: https://www.valaszonline.hu/.../elovalasztas-106-korzet.../) A lehetőség tehát most éppen tényleg adott a sokak által régóta áhítozva várt ellenzékváltásra. Ráadásul először adott, és már csak két napig adott.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. szeptember 27. 12:41
"...... indulok előválasztani", BíRÓ lÁSZLÓ A MINISZTERELNÖKJELÖLTEM. TÖK' RENDES FASZI, TO' OM, MER' HOZZÁNK JÁRT MOSLÉKÉÉÉR'!!!
rajgy
2021. szeptember 26. 22:51
Mindegy melyik oldal gyöz. Egyik oldalon a tolvajok, másikon a magyar nemzeti múlt gyülölöi.
Tidal_wave
2021. szeptember 26. 22:11
Tíz év alatt már meg lehetett volna tanulni, hogy Széll Kálmán tér.
kálmi
2021. szeptember 26. 21:54
Eldöntötted te ezt már évekkel ezelőtt. Mindig ballibes talpnyaló voltál, az is maradsz. Semmi újdonság nincs a bejelentésedben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!