Bejelentkeztem közhasznú munkára!

2021. április 09. 09:01

A kórházakból kiebrudaltak mellett kiálló „dudáló” képviselőket szanaszét büntetik, a miniszter maradhat.

2021. április 09. 09:01
Szél Bernadett
Facebook

„Bejelentkeztem közhasznú munkára! Feje tetejére állt a világ: a kórházakból kiebrudaltak mellett kiálló “dudáló” képviselőket szanaszét büntetik, az embereket elzavaró dilettáns viszont miniszter maradhat. Mindezt világosan látva büszkén jelentkeztem be közhasznúra Budaörsön a járási kirendeltségen: 120 óra vár rám, a helyszín még folyamatban, de egy fix — én vállalom a felelősséget azért, amit el sem követtem, a kormány viszont soha, semmiért. Uszítani és hazudni azt tudnak, miközben egy rakat szóvivő-szintű politikus játszik közpénzen minisztert, de egy fillér nélkül hagyták otthon a bezárt országban az embereket, tesztelés az nincs, vagy van, tízezerért saját zsebre, még egy normális egészségügyi vezetés sincs, van Müller, akiről nem tudom, hogy került oda, meg Kásler, akiről viszont nem értem, hogy lehet még ott. Szanaszét minden, tényleg nagyon értékelnék egy korrekt politikai vezetőt, aki a lényegre figyel, ehelyett az ellenzék nyakán ugrálnak reggeltől estig, nagyjából minden titkos, a másoknak életet jelentő számokról is össze-vissza hadoválnak, újságíró pedig nem mehet be egészségügyi intézménybe — és lehetőleg kérdést se nagyon tegyen fel, az a tuti. Szóval: ilyen körülmények között én büszke vagyok rá, hogy ezek engem megbüntettek, és üzenem a Várba, a jó ügy nekem minden küzdelmet megér. Mutatom majd, hova megyek és mit fogok dolgozni a képviselői munkám mellett, mi pedig adjunk ma és minden egyes nap sok erőt egymásnak, muszáj egymásra számítanunk ezekben a nehéz időkben!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. április 11. 06:25
Bernikének megint nagyon messzire gurult a gyógyszere. Ilyenkor annyi hülyeséget összeÍrkál, hogy aki olvassa belefájdul a feje.
Kristály
2021. április 09. 21:12
Ennyi a becsületed mindenhol ezt csak magadnak kőszönheted . Sehol nem vagy szivesen látott személy.
tevevanegypupu
2021. április 09. 19:21
Kémkedni megy..az orvosok és a nővérek után..és reménykedik,hogy nem lesz wc papír a folyosói wc-ben..mert ilyesmit figyel majd, az biztos. Buta, rosszindulatú, ellenség..Amerikában erre képezték ki. Schiffernek köszönhetjük.
Szerintem
2021. április 09. 18:33
Inkább ne! Egy halálpárti jobb ha nem megy emberek közelébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!