A kínai vakcinabeszerzésből is milliárdokat lopnak

2021. március 17. 18:19

Ott leszek az összes szélhámos bírósági tárgyalásán!

2021. március 17. 18:19
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Egy nevenincs cég volt hokijátékosán keresztül ezek a kínai vakcinabeszerzésből is milliárdokat lopnak. Mondjuk miért pont abból ne lopnának, amikor Szijjártó a lélegeztetőbeszerzésből is a saját zsebét tömte? Ezeknek semmit se szent, tényleg. De ott leszek az összes szélhámos bírósági tárgyalásán!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zelleri
2021. március 20. 09:12
Én meg akkor, amikor magát teszik a magyar politikai élet süllyesztőjébe! Itt Óbudán is keveri a szart, hazudozik, mutyiznak (Mocsáros-dülő) Óbuda lakosai őt nem érdekli, csak eszközök, hatalmi céljainak eléréséhez. A menteimi jog védelme alatt büntetlenül hazudozik, ráadásul ocsmány, alpári módon.
tajgaréme
2021. március 18. 15:43
"...Ott leszek az összes szélhámos bírósági tárgyalásán!" Kiscsillag, majd az Orgoványi erdőben leszel és csak a kis buksid lesz kint.
bagira
2021. március 18. 15:12
Szabó Tímea politikai teljesítménye egyenlő a nullával . https://www.youtube.com/watch?v=2AT3o62RzSM&t=4s
bagira
2021. március 18. 14:57
Cia ügynök . Megjelenik ahova az amerikai titkosszolgálat küldi. ,, 2001-ben Pakisztánban dolgozott, ahonnan egy héttel a szeptember 11-i terrortámadás előtt tért vissza Bostonba. A támadás után beszállt az afgán konfliktus rendezését célzó kutatásokba. Nem tudni, hogy milyen megállapításokra jutott, az azonban ismert, mit léptek az amerikaiak: a közvetlen katonai beavatkozás mellett döntöttek. Ment velük Szabó Tímea is. Kabulba az amerikai bombázások után költözött „konfliktust megelőzni . két évig a terepen dolgozott Afganisztánban. Mozgalmas néhány év lehetett.,,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!