Az élet legfontosabb döntése a párválasztás, és egy szeretetteljes házasság

2020. november 21. 16:19

Köszönöm ezt a 15 boldog évet, folytatjuk.

2020. november 21. 16:19
Dúró Dóra
Facebook

„Ma 15 éve volt az első randink Előddel, holnap lesz a 12. házassági évfordulónk, és itt tartunk most: négy csodálatos gyermekünk van, akikért minden nap hálás vagyok. Az élet legfontosabb döntése a párválasztás, és egy szeretetteljes házasság, amiben egymás támaszai, segítői vagyunk, olyan erővel vértez fel, amely minden nehézségben biztonságot jelent. Köszönöm ezt a 15 boldog évet, folytatjuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuapse
2020. november 23. 08:58
Minek toljátok ezt a náci kurvát? Sötét, mint az országút. A Jobbik fele végigment rajta
Wotan
2020. november 22. 15:10
Sok boldogságot az egész családnak! Remélem 22-től újra lesz valódi nemzeti radikális párt a parlamentben.
Syr Wullam
2020. november 22. 08:33
Magánügy.
syphax
2020. november 22. 03:46
TÖKÉLETESEN IGAZA VAN DÚRÓ DÓRÁNAK AZZAL A PLUSZ TÉNNYEL KIEGÉSZITVE, HOGY A KERESZTÉNY HÁ -ZASSÁG SZENTSÉG(!!!) IS. AZ EGYHÁZ 7--HÉT(!)--SZENTSÉGE KÖZÜL AZ EGYIK. AMI EGY KATOLIKUS -KERESZTÉNY EMBER SZÁMÁRA AZT JELENTI: A KERESZTÉNY EMBER A HÁZASSÁGI HŰSÉGFOGADALÁT ÉS--NEVEZZÜK IGY--"HOLTDIGLAN-HOLTOMIGLAN" IGÉRETÉT NEM(!) A HÁZASTÁRSÁNAK TESZI MEG ELSŐDLEGESEN HANEM MAGÁNAK ISTENNEK!!! HITÜNK SZERINT A HÁZASSÁG EZÉRT ÉS CSAK EZÉRT (!) FEL-BONT-HA-TAT-LAN!!! EZÉRT A VÁLÁS, MINT OLLAN EVILÁGI INTÉZMÉNY--ISTEN ELŐTT NEM LÉTEZIK! Isten számára a HÁZASSÁG--ha "az" igazi, tehát Isten ELŐTT, ill. Isten szolgája a pap előtt megkötött módon és feltételek teljesülésével köttetett, úgy--FELBONTHATATLAN! AZT LEGFÖLJEBB MEGSZÜNTETNI, MEGSÉRTENI VAGY FÖLFÜGGESZTENI LEHET--ÚGY-AHOGY. A KÉT EMBERT, A NŐT ÉS A FÉRFIT ELVÁLASZTANI egymástól NEM(!) LEHET ILL CSAK A HALÁL ÁLTAL LEHET. EZÉRT ha a "házasfelek" MÉGIS--ÚGYMOND-- ELVÁLNAK, AKKOR VALÓJÁBAN ÉS TKP. EREDETILEG NEM IS KÖTÖTTEK HÁZASSÁGOT CSAK "VADASAN" ÉLTEK EGYÜTT! Tehát SZERETKEZTEK, "gyereket csináltak" ,"PUSZILKÓZTAK-ÉLVEZKEDTEK", SZEREPEKET JÁTSZOTTAK ....satöbbi...satöbbi., miegyéb...Ám akkor "az" NEM IS VOLT VALÓDI HÁZASSÁG, CSAK "ÚGY CSINÁLTAK" MINTHA "AZ" LETT VOLNA..Tudom mindezt sokan képtelenek "jgy" fölfogni de attól még ez a "dolog" így és nem másképen van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!