A puding próbája

2019. április 02. 15:57

Már nem hatódunk meg egy magyarul elmondott köszönömtől, de startnak nem rossz.

2019. április 02. 15:57
Molnár Judit
Ma7.sk

„A szlovák elnök hatásköre és mozgástere behatárolt, de az eddigitől eltérő irányvonal, a kikacsintás, esetleg Varsó, Prága vagy Budapest bírálata jelentősen megnehezítené a V4-ek helyzetét. Kockára tehetné azt, amit Brüsszel kénytelen volt tudomásul venni: nem tehet meg velünk bármit. Csak remélhetjük, ezt is józanul mérlegelik majd a Grassalkovich-palotában, és nem engednek a globalista nyomásnak.

Mint ahogy józanságot és méltányosságot remélünk irányunkban is, hiszen a magyar választók Čaputovának adták a bizalmukat. Mi, magyarok már sokat megéltünk, jóhiszeműségünkért a legtöbbször semmit sem kaptunk. Így a legtöbben már nem hatódunk meg a nyelvünkön elmondott köszönömtől sem, de mi tagadás, startnak nem rossz. Sőt, ez máris több, mint amit az elődei együttvéve tettek.

A jövő mutatja meg azt is, hogy Čaputová Kerekasztal felé tett gesztusa, a tárgyalás kezdeményezése az őszinte szándék kezdete volt, vagy csak egy jól irányzott kampányfogás. Higgyük az előbbit! Bízzunk benne, hogy jogkörök nélkül is, posztjából adódó presztízsével tesz majd eddig másodrendűként kezelt közösségünkért, jogainkért, megtépázott önbizalmunk megerősödéséért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2019. április 03. 08:17
A "maffiás" Kuciak-gyilkosság után nem volt más alternatíva. A nyugat-mucsröcsögei brüsszelita, párhzamosista elit azerintem túlértékeli a korlátozott államfői kompeteinciában rejlő lehetőségeit, Szlovákiában is a kvázi-kancellári rendszer miatt a kormányfőnél van a hatalom, őt pedig tudtommal nem váltották le, ő a régi brancs tagja. A román példa pedig hibás, mert az ottani rendszer közelebb áll a De Gaulle-féle elnöki rendszerhez, mint a szlovákiai.
Természetes Orbánizmus
2019. április 03. 08:00
SOROS báb szélsőséges abortuszpárti jogvédő luvnya! A hatalomba jútás célja melyet a nemzetközi háttérből támogatásba részesítettek V4 szétverése Magyarország Lengyelország elszigetelése megbüntetése!
syphax
2019. április 03. 07:53
Ez a Caputova Zsuzsa MAJD KIALAKUL! ILYENNÉ VAGY OLYANNÁ--MAJD MEGLÁTJUK. MÉG FORMÁLÓDIK A CSAJ. Nem köll túl korán "ellőni" a minősitgetését! Lehet, "jó" lesz nekünk magyaroknak, lehet hogy nem. Ezt most még nem lehessen tudni. Csak nem köll türelmetlennek lenni!
NemSzűrt
2019. április 02. 17:00
"Čaputová ekkoriban végezte el az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) két menedzsment tanfolyamát. Ezt a USAID-et egyébként a Judicial Watch oknyomozó szervezet buktatta le tavaly, miszerint nyílttársadalmi propagandát kifejtő álcivil szervezeteket támogat, és az egyes országok belpolitikájába is beavatkozik Soros György érdekeinek megfelelően. Čaputová az ezredforduló környékén még lánykori nevén (Zuzana Strapáková) publikált az OSF megbízásából emberi jogokról és civil aktivizmusról. Később mégiscsak ügyvédbojtár, majd ügyvéd lett belőle, miközben 2001-től egészen 2017-ig folyamatosan együttműködött a jogállamiságért és a közhatalom társadalmi ellenőrzéséért küzdő Via Iuris nevű civil szervezettel. Őrületes meglepetésben van részünk, ha megnézzük, ki a Via Iuris legfőbb támogatója: az Open Society Foundations (OSF). A szervezet csak 2015-ben 82 ezer eurót, azaz több, mint 26 millió forintot kapott Soros alapítványától. Čaputová egyebek mellett támogatja, hogy homoszexuális párok örökbefogadhassanak gyerekeket, kiáll az abortusz mellett, és persze kvótapárti a bevándorlás ügyében." Biztos, hogy jó választás volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!