Kedves IKEA! Nincs igazad…

2019. április 02. 12:15

Az egész nyugati liberális, üzleti, pénzügyi elit megpróbálja relativizálni, kitágítani a család fogalmát, és sajnos sokszor sikerrel járnak.

2019. április 02. 12:15
Kaszab Zoltán
Vasárnap

„Hát kedves IKEA, nem, nem ez a természetes! Amiről te beszélsz, az lehet egy kiegyensúlyozottan működő élettársi kapcsolat is. A család ugyanakkor többről szól. Elsősorban kell hozzá EGY FÉRFI és EGY NŐ. Kell hozzá egy, a szerelmüket megpecsételő szent kötelék, amelyet házasságnak hívunk. És jó esetben kellenek hozzá gyermekek, akik ennek a szerelemnek a gyümölcsei. De nem akarom túlzásba vinni a definíciókat. Mert ezt nem magyarázni, hanem érezni kell. És te, kedves IKEA, nem érzed azt a szellemi-lelki többletet, amelyet egy – a mi definíciónk szerinti – család adhat egy embernek. Nem vagy egyedül ezzel.

Az egész nyugati liberális, üzleti, pénzügyi elit megpróbálja relativizálni, kitágítani a család fogalmát, és sajnos sokszor sikerrel járnak.

Ez az, ami ellen fel kell emelni a szavunkat, minden egyes alkalommal! Sajnos mi magunk is sokszor esünk abba a hibába, hogy „hagyományos család”-ként definiáljuk azt, ami alapvető és megkérdőjelezhetetlen. Mintha mi is egy régimódi értékként tekintenénk rá.

Merjük elhagyni a hagyományos jelzőt! És ne engedjük, hogy bármire használhassák azt a szót, hogy CSALÁD! Ne kössünk kompromisszumot, sajátítsuk ki! Használják ők, hogy élettársi kapcsolat, együttélés stb.!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2019. április 02. 23:32
Az IKEA még mindig maláj kisgyerekekkel dolgoztat? Van mit kompenzálni báluk is! Szánalmas ez a “jóemberverseny”...
Palepoli
2019. április 02. 21:01
Bejelentem, hogy ezentúl bojkottálom az Ikeát. Minden embert felszólítok a bojkotthoz való csatlakozáshoz, aki szerint a család a férjből, feleségből és gyerekekből áll. Kész, vége, ez így nem mehet tovább,. Mutassuk meg az Ikeának, hogy ilyen mentalitásnak nincs helye a Földön.
zakar zoltán béla
2019. április 02. 17:20
AKI -E, KI A E?
Megtalálta
2019. április 02. 17:01
Az összes globális cég progresszív faszszopó, kivétel nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!