A kirakat átrendezés alatt

2016. augusztus 16. 10:07

Kelet-Közép-Európában az eltérő történelmi fejlődés miatt a józan ész nagyobb szerepet játszott a közéletben, különösen a jobbközép pártok tekintetében.

2016. augusztus 16. 10:07
Törcsi Péter
Magyar Idők

„Kelet-Közép-Európában az eltérő történelmi fejlődés miatt a józan ész nagyobb szerepet játszott a közéletben, különösen a jobbközép pártok tekintetében. Mivel nem fertőzte meg őket teljesen a politikai korrektség és az emberi jogi fundamentalizmus, immunisak maradtak sok meghatározó társadalmi kérdésben a liberális és egyúttal megfellebbezhetetlen megközelítésre.

Régiónkban joggal várható el egy konzervatív politikai erőtől, hogy az azonos neműek házasságával szemben a természetes családmodellt részesítse előnyben (szavakkal és tettekkel egyaránt), hogy merjen hivatkozni országa keresztény hagyományaira, és igen, hogy határozott álláspontot képviseljen a bevándorlást illetően is. Ez az oka annak, hogy a Baltikumtól az Adriáig a hagyományos pártok még mindig versenyben vannak, és amennyiben következetesen kiállnak a liberális politikai és médiaelit által csak populistának bélyegzett politikájuk mellett, a jövőben is versenyképesek maradhatnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. augusztus 16. 14:49
Van olyan elmebeteg, aki ezt a fos lapot olvassa?
polnemkor
2016. augusztus 16. 12:01
scamp2 és madarasi.abel régóta dolgoznak keményen egy x eléréséért nálam. Na nem bánom, legyen meg nekik.
amayyudan2
2016. augusztus 16. 10:49
Hány éves a pofa, hogy így fiatalítja magát? Ránézésre már eléggé öreg ahhoz, hogy "Törcsi" helyett rendes nevén, Törülköző Péterként szerepeljen :)
madarasi.abel
2016. augusztus 16. 10:33
„Kelet-Közép-Európában az eltérő történelmi fejlődés miatt a józan ész nagyobb szerepet játszott a közéletben" igen szépen lett megfogalmazva az a tény, hogy poros provinciális tahók vagyunk :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!