Vasárnapi zárva tartás: a Fidesz újabb zseniális húzása

2015. március 23. 10:01

Hogy miért lesz a vasárnapi zárva tartás a Fidesz Rezsicsökkentés 2.0-ja? A sok paraszt erről fog beszélni, nem a többiről.

2015. március 23. 10:01
Buday András
Polgárda

Hogy miért lesz a vasárnapi zárva tartás a Fidesz Rezsicsökkentés 2.0-ja?

    A sok paraszt erről fog beszélni, nem a többiről.
    Mindenki rá fog jönni, hogy sokkal jobb így - kicsit morognak, aztán rájönnek, hogy lehet sétálni, étterembe járni, kirándulni, szerelmeskedni, kocsmába menni, meccsre menni vasárnaponként. Ugyanaz lesz, mint a dohányzás betiltásánál - mindenki belátja, hogy csak arra vártak, hogy valaki megszabályozza őket. Mert az ember az ilyen.
    Misére is lehet menni, de oda eddig is lehetett menni - akinek igénye volt rá. Szóval ezzel felesleges gúnyolódni, büszke ateisták.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csergolec
2015. március 24. 10:59
"aztán rájönnek, hogy lehet sétálni, étterembe járni, kirándulni, szerelmeskedni, kocsmába menni, meccsre menni vasárnaponként. " 1,sétálni,ez jó,egészséges,igaz,ezt a bevásárlás mellett is lehet 2,étterembe járni,hmm szóval a zemberek csak a vasárnapi bevásárlás miatt hanyagolták az éttermeket?? magamtól erre rá nem jöttem volna.:(( 3,szerelmeskedni,szegény Harach,hogy zavarba jönne ha ezt olvasná!!különben is,a Hende nem járt vasárnaponként vásárolni,hanem szerelmeskedni,rá is ment a házassága,kedves KDNP,érzitek a veszélyt?? 4, kocsmába járni,a kocsma mint családbarát intézmény??bár volt olyan KDNP-s aki még a parlamentben is "molésan" ment. 4, meccsre menni,na ez aztán egy igazán rosszindulatú tanács!!!gyónás után mondja a kegyetlen pap:mondj el 10 miatyánkot,és büntetésül néz meg egy magyar bajnoki meccset.:((
Eltünt
2015. március 23. 14:52
A Quaestor-vezér eltűnt a luxusvillájából http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/a-quaestor-vezer-tarsoly-csaba-eltunt-a-luxusvillajabol-elkoltozott-a-milliardos-2340313 szomszédok elmondása szerint néhány nappal ezelőtt, éjszaka több teherautó is érkezett, amelyeket telepakoltak a háziak. Azóta viszont nemcsak az őrző-védő cég emberei álltak odébb, de a milliárdos vállalkozót sem látták a környéken. Meglógott a milliárdokkal..
ppix
2015. március 23. 14:28
Zseniális húzás hogyne. Az egész ország gyűlöli ezt a szánalmas balfasz tolvajcsürhét. http://handras.hu/?p=9573
1120
2015. március 23. 13:53
A "parasztozókat" legszívesebben szájon vágnám...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!