A szélsőbal vandalizmusa - ebből is a Fidesz jön ki jól

2014. október 27. 20:02

Nem kell az erőszak, a HaHánál is nagyon kellett volna nekik a mártír, de nem lett.

2014. október 27. 20:02
Buday András
Polgárda

„Nem kell meglepődni: a többéves uszítás, akasztani akarás, Operaház előtti őrjöngés, HaHa, székházra mászás, provokációk után ez csak egy újabb lépés volt. És a rendőrség még mindig nem lépett közbe, hagyta tombolni a szedett-vedett, bántóan tarka társaságot. 2006-ban nem voltak ennyire türelmesek – és ezért is bölcsebb a Fidesz. Nem kell az erőszak, a HaHánál is nagyon kellett volna nekik a mártír, de nem lett.

Lett viszont a Fidesznek. (...)

A fideszesek most talán kicsit befostak. De ez kellett az első Békemenethez is, emlékezzünk. És ezek után aztán lehet hugyosozni, lángba borított várossal, csőcselékkel vagdalkozni – most már a baloldalnak is van sajátja, még ha tagadják is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. október 28. 01:00
Igen, "ebből is a Fidesz jön ki jól"... pedig eddig soha nem látott összefogást teremtettek, talán az amerikaiak segítségével/utasítására: a Ballikon kívül benne volt a Jobbik, az LMP, egy új Milla (a régit ugye felzabálták) - és persze a Hazánkban Ideiglenesen Tartózkodó Helytartó... mégis belebuktak, mert túlzásba vitték a provokációt és a félelemkeltést...
HattoryHanzo
2014. október 27. 23:39
Buta vagy, Andriska, mint egy vödör sár.
Charlie Chan
2014. október 27. 23:16
Eddig én csak széljobbos és baloldali ("független" és "civil") csőcseléket láttam. Csak az erőszaknak lehetnek áldozatai, mártírjai.
Ouroboros
2014. október 27. 23:10
Még egy ilyen hisztérikus nerszerelmest, mint ez :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!