Orbán Viktor végtelen harca az örök kommunistával, aki te vagy

2014. június 16. 16:38

Orbán Viktor nem a nem létező kommunisták, hanem saját állampolgárainak igényeivel szemben folytat harcot.

2014. június 16. 16:38
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

Anyám tegnap mesélte el, hogy 25 éve sírt örömében amikor nézte Nagy Imre újratemetését, és azt, hogy én is néztem a tévéből. Még nem voltam 3 éves akkor. És ma mindketten kommunisták vagyunk, hiszen Orbán Viktor felettünk kommunisták felett aratott győzelmet, és arat minden nap, minden órában. Mindketten kommunisták vagyunk, hiszen nap mint nap velünk szemben a mi állampolgári kívánalmainkkal szemben arat győzelmet Orbán.

Amikor Simicska lop, azért lop, hogy ne a kommunistáknak lopjon. Amikor a hazájukért aggódój hallgatókat állítják be kommunistának azért teszik, hogy győzelmet arathassanak a kommunisták felett. Amikor elkúrják az uniós és norvég pénzek kezelését, akkor a kommunista civil szervezeteket végzik ki. Amikor a reklámadót vezetik be, a kommunista RTL Klubot végzik ki. Amikor kirugják az Origo főszerkesztőjét, nem tesznek mást, mint újabb csapást mérnek a kommunistákra.

Ez a harc lesz a végső, és aki nincs velünk az ellenünk van. A kommunizmus legyőzése arról szól a Fidesz rendszerében, hogy mindent meg lehet magyarázni és mindent el lehet adni, azokra a valós sérelmekből táplálkozva, amiket az előző rendszerekben szenvedtek el állampolgárok milliói.

Amikor Orbán Viktor ma a kommunizmus legyőzéséről beszél nem tesz mást, mint feldúlja az 56-osok, a recskiek, a földönfutók és megnyomorítottak sírját, kihantolja, és a hamvaikkal tömi be a magyar társadalom száját.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2014. június 16. 18:30
Nem kedves Jámbor! Neked meg a hatalomból kiesett,.kétségbeesett, hangosan sikoltozó,mondjuk ki beszart társaidnak csak Orbán-fóbiája van.Ti mind azt hiszitek mint Sztálin.Ha a legnagyobb ellenséget eltakarítjuk/kivégezzük,bezárjuk,megalázzuk,nevetségessé tesszük...../akkor minden jóra fordul. Nem kedves Jámbor! Orbán csak egy azok közül,akik megtapasztalták milyen ha a kommunista hatalmon van.A kommunista mindig abba az irányba nyal amerre uralkodóit tudja,lefelé meg tapos.Minden parancsot, elvárást teljesít és szolgaian mosolyog hozzá.Hazáját, népét nem szereti,nem is becsüli sokra.Csak hívatkozni szeret rá az esedékes választások előtt. Nem kedves Jámbor! Ti már minden muníciótokat ellőttétek.Utánpótlás már nincs.A katonák is fogynak rendesen.Már egymás ellen harcoltok a remélt jobb pozíciókért. Nem kedves Jámbor! Így nem lehet a felszínen maradni.Elvesztetek. Vészesen fogy a levegő,Jellemző rátok,észre sem veszitek.Már a mentőövet dobók is vesztésre állnak. Orbán mögött ott áll az ország nagyobbik része.Most éppen 2/3-a.Tudják miért!! Sajnálom édesanyádat,nemcsak a fia miatt!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!