Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A vesztőember: Bajnai

2014. április 07. 17:23

LMP-PM, spekuláció, variálás, Dopeman, majd szobordöntés. Bravó! A többit már nem is mondom: Feri és csapata.

2014. április 07. 17:23
Buday András
Polgárda

„Na de ki a Vesztőember?


A vesztőember Bajnai Gordon.

Hogy miért? Mert ő volt egészen visszatéréséig az egyetlen, akiről tényleg majdnem mindenki elhitte, hogy romlatlan, józan és hozzáértő. Libásoztak meg pislogiztak, de ahogy én is mindig mondtam: ősjobbosként elfogadható ellenzékinek tartottam, még 2009-es kormányzása után is. Ebben amúgy nagy része volt a »kvázi egykulcsos«adótervezetének is, de aztán hirtelen ennek vége lett.

1 forint, szakmai kormányzás, visszavonulás, Haza és Haladás, aztán csodavárás. Őt nyomta minden suttogó, reménykedő és félhivatalos propaganda. Blogok, Véleményvezér, aztán jött a dehogyeszdéeszes Milla és a zajos visszatérés. Bajnai ekkor a baloldal és a néhai SZDSZ-tábor egy hatalmas szeletét tudta azonnal megszólítani, sőt: a csalódott Fidesz-szavazók egy része is benne reménykedett.

Mi jött aztán? Nem megyek végig sorban. LMP-PM, spekuláció, variálás, Dopeman, majd szobordöntés. Bravó! A többit már nem is mondom: Feri és csapata. Melyik billegő-csalódott fideszes tartott volna ki Bajnai mellett ezután? Maradt akár egy párt is jobboldali értékekkel - a többszörösen lekommunistázott-bolsevikozott Fideszen kívül?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. április 08. 07:42
Baj! na és?
Bro222
2014. április 08. 07:40
Már a legelején mondtam a Millára, hogy nevetséges aknamunkások. Bajnai megjelenése sem volt meglepő, és már hónapokkal az összeborulás előtt kritizáltam Bajnait a rezsimezésért. Egyik se tudta visszafogni magát. Az állandó rezsimezésnek és nácizásnak meg lett a böjtje...
=nessuno=
2014. április 07. 23:35
A több százmilliós cöfös karaktergyilkosságot kifelejtetted, meg a szervezett libásozókat, akik mindenhova követték a közmédia nagy örömére.
kalandféreg
2014. április 07. 22:51
"sőt: a csalódott Fidesz-szavazók egy része is benne reménykedett" Én nem tudom ki ez a Buday András, de kurvára más univerzumban élünk, abbiztos. Bajnai brilliáns előtörténetét ismerve (édesapja cégszétszedő-felszámoló üzleti karrierje, amit stilszerűen követett csemetéje ámokfutása is) -gyurcsányhoz és a rendszerváltáshoz fűződő viszonya -az 1 Ft-os ócska duma (ha nem a "nép" fizeti akkor ki?) a gyurcsány kormány alatti pályafutása: -NFÜ kormánybiztos -önkörmányzati miniszter -gazdasági miniszter és végül, de nem utolsó sorban a kollaboráns bűztől átitatott haza és haladásos hilari klinton szponzoros történések után mutass nekem 100-ból 1 csalódott fideszest, aki előbb húzna oda gordonnak, mint mondjuk az lmp-nek, jobbiknak, vagy akár smukkandornak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!