Újdonsült Hagelmayer-díjasunk

2013. november 20. 21:09

Ma világosan látjuk, a 2012-ben lemondásra kényszerült államelnök nem vétett az új rend alapszabályai ellen.

2013. november 20. 21:09
Endrődi Gábor
Galamus

„Az emberi elme egyik legcsodálatosabb képessége a felejtés. Történjék bármi, előbb-utóbb napirendre térünk felette; az emóciók vesztenek élességükből, az ügyek lassan feledésbe merülnek. Hacsak nem gondoskodik valaki az ellenkezőjéről.


Ma világosan látjuk, a 2012-ben lemondásra kényszerült államelnök nem vétett az új rend alapszabályai ellen. Mivel az alkalmasság és a morál már nem szerepel a kritériumok között, kinevezőjéhez pedig mindvégig lojális maradt, csak idő kérdése volt, mikor tér vissza a közéletbe. Rejtély, hogy ezt miért a kiváló pénzügyi szakemberről, dr. Hagelmayer Istvánról elnevezett díj odaítélésével vélték megoldani az arra illetékesek. A díjosztó kuratórium üléséről kiszivárgó hírek talán magyarázatot adnak erre.

Már az első körben elvérzett az a javaslat, hogy Pált apostollá nevezzék ki, és elsősorban nem is a várható egyházjogi problémák miatt. Más, súlyosabb veszélyek fenyegettek itt. A javaslat ellenzői úgy érveltek, hogy elég bármilyen apróság, akár egy nyelvhelyességi ellenőrzés nélkül elküldött levél a korinthosziakhoz, és Magyarország ismét a liberális sajtóhiénák célkeresztjébe kerülhet. Diplomáciánk erejét jelenleg a svéd köztelevízió ellen, ráadásul idegenben megvívott küzdelem köti le, óvatlanság lenne újabb frontot nyitni.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2013. november 21. 08:22
Tavaly Rogán kapta. Az meg másért felháborító. Vagy nevetséges. Azt csinálják, mint amit szoktak: az alkotmányosságot felszámolták, azzal, hogy átírták. Ezt a díjat megszüntették a kitüntetett röhejes személyekkel. A néhait meg halála után megalázták. Nem is kívánok nekik mást, minthogy egykor majd a legalacsonyabb diktátor kitüntetése az Orbán Valagrend, a legarrogánsabb nyighajé a Rogán Fasz-szalagrend, és a legjobb pornószínészé, a Smit Palya kitüntetés legyen.
Peter8811
2013. november 21. 05:24
Ez a Galamus valami szaklap lehet, mint régen a Rádiótechnika. valami jó magyar nevet lehetett volna adni neki, Vérbírósági Technika.
atila68
2013. november 21. 00:52
Örülök, hogy Endrődi Gábor magáénak, és a Galamusénak érzi az újdonsült Hagelmayer díjas dicsőségét, mert engem biztos nem kérdezett meg a témában.
tevevanegypupu
2013. november 20. 22:43
Ha mar ennyire kenyes a becsuletre, akkor nem kellene a Galamusziba irdogalnia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!