Kommunikáció mindenek felett

2013. szeptember 11. 21:39

Eljutottunk oda, hogy mindenről beszélünk, arról is, amiről nem kéne. Ráhel esküvőjéről pont nem kéne, mert a fiatal lánynak amúgy joga lenne a magánélethez.

2013. szeptember 11. 21:39
Szabó Dániel
Campusonline

„A minőségi újságírás, amelyik nedves álmaiban sem mert arra gondolni, hogy a miniszterelnök lánya képes lesz hónapokig mentesíteni a már megkopott bulvárhősöket, most kapott egy új arcot. Sőt, már abban reménykedhet, hogy egy olyan új celebbel gazdagodik, aki előbb-utóbb majd elválik, vagy topless napozik a nászútján, netán az esetleges válása után rekordgázsiért lemossa majd az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait. Itt találkozott a hazai média – nem csak a bulvár, hanem úgy ánblokk mindenki – a kormányzati kommunikációval.

Azonban míg a kommunikáció túlértékelése egy dolog, addig az amatőr megvalósítás egy egészen káros fogás. Az egész esküvő-témának, a közpénzes útfelújítás olyan záróakkordot adott, amiből akár jól is kijöhetett volna a miniszterelnök, ehelyett egy ordas baromság kamerákba kiáltásával csak a nyugger szavazók megnyugodtatásáig jutottak. Ugyanis a burkolatjavításra még simán lehetett volna azt is mondani, hogy a hvg.hu rosszul értesült, és valójában a család fizette a kátyuzást, szóval megint csak a New York-Tel Aviv tengely bértollnokai hazudnak össze-vissza az árnyékkormány kérésére. Ehelyett a szóvivő képes volt azt hazudni, hogy az út az egyik legrosszabb az országban, ami egyszerűen fotókkal cáfolható kijelentés.

Szóval eljutottunk oda, hogy mindenről beszélünk, arról is, amiről nem kéne. Ráhel esküvőjéről pont nem kéne, mert a fiatal lánynak amúgy joga lenne a magánélethez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. szeptember 12. 11:58
Zsolt: "Az a szegény kislány semmiről nem tehet, de azért csak az a rohadt patás az apja..." A te gyereked is így vélekedik rólad? /"rohadt"
Ezért regisztráltam
2013. szeptember 12. 10:34
"Ráhel esküvőjéről pont nem kéne, mert a fiatal lánynak amúgy joga lenne a magánélethez.” Eljutottál ide, 4 nappal az esküvő után? Igazi úr vagy, gratulálhatok? :-)
kjkj945
2013. szeptember 12. 10:29
""New York-Tel Aviv tengely bértollnokai hazudnak össze-vissza az árnyékkormány kérésére. Ehelyett a szóvivő képes volt azt hazudni, hogy az út az egyik legrosszabb az országban, ami egyszerűen fotókkal cáfolható kijelentés."" Hat Zsidó Vállalat Kezében Van A világ Media 96%-a Csak azt STABAD, amit megengednek!!!
tarackos
2013. szeptember 12. 09:03
Bakker Dani, egy Viki által a facséra kiposztolt esküvői képet háttérül választva még van arcod a médiát köpködni? Még lehed belőled vki a NER-ben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!