Miért fontos a Hawking-bojkott Izrael ellen?

2013. május 12. 15:45

Itt az ideje, hogy mi is felegyenesedjünk láthatatlan tolószékünkből, és legalább kimondjuk, amit látunk.

2013. május 12. 15:45
Ordosz Műhely
Alfahír

Most a világ legismertebb fizikusa, a fél évszázada tolószékhez kötött Stephen Hawking döntött úgy, hogy az izraeli gyarmatosítás és a gyarmatosító emberjogi galádságai miatt nem utazik egy gigantikus jeruzsálemi konferenciára, ahol Nobel-díjasok, volt állam- és kormányfők csevegnek majd, miközben folyik a palesztinok maradék földjének elrablása és palesztin anyák szülik meg a porban csecsemőiket, miközben izraeli határőrök packáznak velük, nehogy időben jussanak kórházba.

Izrael megrettent, mert Hawking professzor tette most ismét rájuk irányítja a reflektort és sokakat rávehetnek a bojkottban a részvételre. Na nem az ab ovo begazolt MTA-elnökökre gondolunk. Erkölcsi lényekre, akik végre úgy döntenek, nem lesznek szellemi rabszolgák és nem tűrik el, hogy a világ leggazemberebb »demokráciája« terrorizálja nemcsak a gyarmatain élőket, de szinte az egész világ országait, sakkban tartva az olyan »antiszemita« mesékkel őket, mint Schweizer főrabbi képzelgése.

Ha planétánk leghíresebb és fizikailag legnyomorultabb fizikusa mert bátran fellépni, itt az ideje, hogy mi is felegyenesedjünk láthatatlan tolószékünkből, és legalább kimondjuk, amit látunk. Majd pedig bojkottáljuk ezt a lator »demokráciát« azzal az eszközzel, aminek birtokában vagyunk. Ne vegyünk tőlük gyümölcsöt, ne vegyük légkondicionálójukat, ne utazzunk országukba. És mindenütt hirdessük a valóságot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 346 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Goose
2013. május 14. 03:22
Akkor ez most nem is a valóság? http://indavideo.hu/video/Izrael_nepe_-_Felsobbrend_zsidosag_javitott?honnan=Nemzeti_Hirhalo Valami hiba lehet a MATRIX-ban
thymian
2013. május 13. 23:12
Figyelitek, mennyi új nick jelent meg ismét. Itt a kommandó. :D De könyörgöm ez olyan ciki, amikor idevonultok és hazugságokat terjesztetek, hülyének nézve mindenkit.
árpasör
2013. május 13. 22:02
A Hamasz terroristái szándékosan a palesztin civil lakosság közül rakétázzák Izraelt, azt remélve, hogy a válaszcsapásban majd civil palesztin áldozatok lesznek, és be lehet mutatni a TV-ben, hogy Izrael milyen brutálisan gyilkolja a civileket. Ez a legaljasabb, legjellemtelenebb dolog, amit valaki a saját népe ellen elkövethet. Érdekes, hogy ez ellen a nagyokos bojkottáló tudósok miért nem szólalnak fel.
árpasör
2013. május 13. 21:54
Stephen Hawking nem bojkottálta viszont a 3 millió dolláros díjat, amit egy orosz zsidó befektetőtől kapott... Erről ennyit. http://www.nytimes.com/2012/12/11/science/multimillion-dollar-physics-prizes-for-stephen-hawking-and-cern.html?adxnnl=1&adxnnlx=1368378214-nkKe8q7ldB1IsXaedySrmA&_r=0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!