Nem ciki a bácsi

2012. szeptember 17. 09:50

Néha már szemkontaktust sem merek létesíteni, mert félek, hogy az pedofíliának számítana. Egy időben trendi volt, hogy a lányok a mellükre kérjenek autogramot. Interjú.

2012. szeptember 17. 09:50
Dévényi Tibor
Blikk

Nem ciki ez az állandó bácsizás?

Dévényi Tibor: Vágó Pista adta nekem ezt a nevet, mert a Három kívánságban minden gyerek bácsizott. Két lehetőségem volt: vagy kikérem magamnak, vagy ráteszek még egy lapáttal erre az imázsra. Utóbbit választottam, és nem bántam meg: akik akkoriban azt mondták, hogy butaság bácsiztatnom magam, azok ma már mind bácsik. Én meg idén nyáron dj.-ként végigjártam az összes fesztivált, július 27-én, London közepén pedig fiatalok ezrei üvöltötték a nevem. Engem ez tart fiatalon.

Hogyan kezdődött a retróőrület?


Meghívtak egy gólyatáborba zenélni. Arra gondoltam, hogy ez vérciki, beállok Uhrin Benedek és Kiszel Tünde mellé a sorba. Egy órát kértek tőlem, de még hajnal négykor sem bírtam hazamenni. Akkor döbbentem rá, hogy a retróval bármit el lehet adni. Divatba jöttem. És nem a harmincasok őrjöngenek a bulijaimon, hanem a 18-20 évesek, akiknek már fogalmuk sincs, mi az a Három kívánság.

Hogy viselkednek ilyenkor a tinilányok?


Háát, néha már szemkontaktust sem merek létesíteni, mert félek, hogy az pedofíliának számítana. Egy időben trendi volt, hogy felhúzzák a pólójukat, és a mellükre kérjenek autogramot. A kortársaimnak akkor remeg a keze, amikor megkapják a nyugdíjat, nekem akkor, amikor keblekre dedikálok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bacardi
2012. szeptember 19. 19:21
Meg ne fulladj.....Megint beütött az anyag.
johnnyrotten
2012. szeptember 19. 19:00
Tibi bácsi "cikisége" olyan, mint Lenin elvtárs léte: ciki volt, ma is ciki, és mindig ciki lesz. A "Három kévánság" ifjúkoromban a nézhetetlen kategóriába tartozott. Soha nem felejtem el, amikor a megboldogult Falco nevű énekest sikerült elhívnia, az őt kérő (?) tizenéves kölyöknek úgy mutatta be, hogy "Falco bácsi". Soha nem értettem, hogyan lesz sztár egy rettenetesen előnytelen külsejű (dagadt), egyáltalán nem jóképű, beszédhibás fasziból dj, majd tévésztár...
Susie Q
2012. szeptember 19. 19:00
Ezt már tegnap is lehoztátok, azért ennyire nem érdekesek Tibi bácsi hajlamai.
bendhix
2012. szeptember 19. 19:00
Ez a barom már tegnap is volt, besúgó nap van a mandin?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!