Tisztújítás a frakcióban

2012. július 05. 08:02

A jelenlegi kormány (Fidesz) és az előző (MSZP) is bizonyított már. Megköszönni nem tudjuk, mert nincs mit. Elég volt belőlük!

2012. július 05. 08:02
Vona Gábor
Facebook

„Ma a frakcióülésen tisztújítást tartottunk, amelynek keretében a képviselők megerősítettek frakcióvezetői tisztségemben. Frakcióvezető-helyettessé Balczó Zoltánt, Gyöngyösi Mártont, Szabó Gábort, Volner Jánost (ő fogja ellátni szeptembertől az általános frakcióvezető-helyettesi tisztséget) és Z. Kárpát Dánielt, frakcióigazgatónak pedig Farkas Gergelyt jelöltem, akik meg is szerezték a szükséges támogatást. Frakcióigazgató-helyettesi munkára Bana Tibort kértem fel. Hegedűs Tamás eddigi általános frakcióvezető-helyettes szeptembertől más feladatot fog ellátni. Őt bíztam meg a párt választási programírásának koordinálásával, valamint a Jobbik kormányzati struktúrájának kialakításával és az ehhez szükséges humánerőforrásbeli feladatok elvégzésével.

Az elkövetkezendő két év feladata, hogy a Jobbik felmutassa kormányzóképességét, valamint kidolgozza Magyarország legjobb politikai programját azon gazdasági, szociális, egzisztenciális, biztonsági, egészségügyi, oktatási és egyéb, a mindennapokat érintő alapvető kérdésekre, amelyek az embereket valóban érdeklik. A jelenlegi kormány (Fidesz) és az előző (MSZP) is bizonyított már. Megköszönni nem tudjuk, mert nincs mit. Elég volt belőlük! Nagyon remélem, hogy a következő választáson a kormányzati szerepben is tisztújítás lesz. Ez Magyarország érdeke.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kim Viktor Szen kartárs
2012. július 05. 14:54
Zázriwetz jól megmondta megint! Majd az ő meg, khmm, Zsegedi Zsanád vezetésével lesz itt csudajó! Úgy legyen! Shalom, elvtársak!
Claypool
2012. július 05. 13:26
Szeretnék leírni három mondatot,amiben benne van Vona teljes szellemisége, és progresszív szelleme: Buooooááááá,,,bááááá,gbrtzaaaaa,buooooáááááá..Booooouuuuuaaauuuaaaáááááá,buaaaaoááááááá...Buoooooaaaaaááááááá!!!!!!!!!!!!!!!! Kétségtelenül szabad szellem ez a Gábor!
Hajdú Sógor
2012. július 05. 12:59
”Volner Jánost (ő fogja ellátni szeptembertől az általános frakcióvezető-helyettesi tisztséget) ” Már 18 éves kora előtt kezdett el dolgozni a Skála Csarnokban eladóként. Munka mellett szerzett érettségit 1988-ban, a XIII. kerületi Dolgozók Gimnáziumában. 1989-től a rendőrség állományában dolgozott. A Csopaki Rendőr Tiszthelyettes-képző Iskola elvégzése után a BRFK állományába került, ahol körzeti megbízottként és rendőri közelharc-kiképzőként tevékenykedett. Eredményessége miatt többször kitüntették és előléptették. Jelölték az év rendőrének címére is. wiki
Hajdú Sógor
2012. július 05. 10:52
”a Jobbik kormányzati struktúrájának kialakításával” Na, majd az SZDSZ-es, hitgyülis Hegedűs alakit nektek egy szépet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!