Sarkosan fogalmazva

2012. július 17. 18:49

Annyi figyelmeztetésben van részünk, hogy nagy szégyenünkben lassan visszakívánjuk az MSZP–SZDSZ-kormányok idejét, amikor virágzott a demokrácia, dübörgött a gazdaság, nem vettünk fel kölcsönöket.

2012. július 17. 18:49
Szentmihályi Szabó Péter
Magyar Hírlap

„Kár, hogy terjedelmi okokból csak egyetlen mondatot idézhetek a DK közleményéből, amelynek aláírója Niedermüller Péter alelnök: »A Demokratikus Koalíció felszólítja Harrach Pétert, hogy ne bújtassa a kereszténység mögé egy hitvány püspök gyalázatos nézeteit.« A »hitvány püspök« pedig Prohászka Ottokár. A gyalázatos és gyalázkodó közlemény olyan, mint a többi hasonló: gyűlölködik, provokál, és természetesen az a vége, hogy Harrach Péternek távoznia kell a közéletből. Van néhány millió katolikus, aki szerint az ilyen közlemény aláírójának illenék ezt megtennie sürgősen, de mint tudjuk, véleményszabadság van, ez csak Prohászka Ottokár híveire nem vonatkozik. 


Olyan ez, mint Charles Gati interjúja a Népszabadságban. Innen is csak egyetlen mondat: »A washingtoni magyar követségnek a Kádár-rendszer óta nem volt ilyen rossz híre«. Miért is? Mert a magyar diplomaták »rendszeresen kioktatják az amerikaiakat«. Ez azért érdekes, mert mi, itthoni magyarok folyamatosan azt érzékeljük, hogy ez fordítva történik. Annyi oktatásban és figyelmeztetésben van részünk, hogy nagy szégyenünkben lassan visszakívánjuk az MSZP–SZDSZ-kormányok idejét, amikor virágzott a demokrácia, dübörgött a gazdaság, nem vettünk fel kölcsönöket, átfogó reformok során megújult az egészségügy, az oktatás, új, pompás irodaházak nőttek ki a földből, a 4-es metró már majdnem kész volt, sőt mára már a sukorói kaszinóváros is ontaná a pénzt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. július 18. 09:53
Már biztos nagyon csavarhatta a gyomrodat ez a büfi, remélem megkönnyebültél Petike...
leech
2012. július 17. 22:14
Hannah Rosenthal, az amerikai külügyminisztériumnak az antiszemitizmus megfigyeléséért és az antiszemitizmus elleni harcért felelős különmegbízottja, aki július 19. és 22. között lesz Magyarországon! És pont akkor küldik amikor az IMF itt tárgyal ! Orbán helyébe hazazavarnám mind kettőt ! Zsarolják azt a jó K...É...Any...kat a rohadt mocskos globalista G..cik
Korhely
2012. július 17. 21:40
A világtörténelmet a nagy népek formálják. Mi nem vagyunk köztük. Aki ezt nem látja be, az bűnt követ el a magyar nép ellen, mert az illúziók tragédiához vezetnek.
RAMBO
2012. július 17. 21:02
Nem, nem, nem és nem! A valóság nem létezik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!