Vergődés

2012. június 25. 07:36

Az egyszerű halandó mondhatná, a hülye nem veszi észre, hogy két éve, a polgári kormányzás kezdete óta összehangolt támadás folyik Magyarország ellen. Vajon kiknek az érdeke hazánk meggyengítése?

2012. június 25. 07:36
Stefka István
Stefka István
Magyar Hírlap

„Már éppen levegőhöz jutottunk, amikor most újra a külföldhöz fordultak magyarságot »tisztelő« honpolgáraink. Előbb a magyar származású, Nobel-békedíjas Elie Wieselt – aki vissza is adta a magyar kitüntetését – vezették félre az állítólagos fasiszta magyar író meséjével. Csak nehogy visszaadja a Nobel-békedíját is a norvégoknak, tekintve, hogy a fasizmus oda is belopózott, hiszen ezen eszmék hódolója, Anders Breivik csaknem száz fiatalt mészárolt le.

Néhány nappal ezelőtt ötven amerikai kongresszusi képviselő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek a magyarországi antiszemitizmus és a szexuális kisebbségekkel szembeni intolerancia miatt. Közben jön a hír, hogy a tiszteletre méltó, agg főrabbit, Schweitzer Józsefet egy ismeretlen az utcán a zsidósága miatt inzultálta. Csak kapkodjuk a fejünket. Mi történik itt Magyarországon békeidőben? Az egyszerű halandó mondhatná, a hülye nem veszi észre, hogy két éve, a polgári kormányzás kezdete óta összehangolt támadás folyik Magyarország ellen. Vajon kiknek az érdeke hazánk meggyengítése? Nyilvánvalóan ugyanazoknak a hatalmi köröknek és belföldi szekértolóiknak, akik összehozták nekünk Trianont. Arcuk nincs, morálisan értékelhetetlenek, mégis befolyásosak. Pedig a liberalizmusnak ez a válfaja nem ért el sikert a rendszerváltás óta. Nem tudott felmutatni eredményeket a politikában. Ugyanez elmondható a szocialistákról is, akik csak választási sikereket könyvelhettek el maguknak, de kormányzati sikerekről aligha beszélhettek. Egyedül az ország lejáratásában értek el valamit. Hál’ istennek csak múló sikereket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bukta
2012. június 25. 22:51
"Nyilvánvalóan ugyanazoknak a hatalmi köröknek és belföldi szekértolóiknak, akik összehozták nekünk Trianont." Nyilvánvalóan, persze. A vadkant is ők küldték, mi?
Ravenlord
2012. június 25. 15:15
Stefka, Ön egy minősíthetetlen, túlbuzgó, elvtelen, seggnyaló bértollnok, így a véleményére remélem azok sem adnak, akik elvileg egy oldalon állnak önnel! Kinek az érdeke? Az ellenségképgyártással szolgálja hőn szeretett hazáját, maga vén komcsi? Az egyetlen hozadéka az egésznek, hogy a magyarok egyre jobban gyűlölik egymást itthon, sokan a magyarok közül egyre jobban gyűlölnek másokat (zsidőkat, a Nyugatot, a szomszéd népeket), a mások meg vagy nem értik mire fel az egész vagy erre alapozva ők is gyűlölik a magyarokat. Foglalkozzon inkább az ország valódi problémáival, paranoiás vén hülye!
bébá
2012. június 25. 14:48
Hát kinek is az érdeke?Azoknak akik ki akarják vásárolni Magyarországot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Corporate Soldier
2012. június 25. 14:38
Ja, és Éli Vizel (Weasel) talán ne ugasson: http://ihr.org/leaflets/wiesel.shtml
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!