Teljesen megérdemelt

2023. november 16. 20:13

Egyfelől az egész sorozat miatt, másfelől mert a bolgárok kétszer jutottak el a magyar tizenhatosig.

2023. november 16. 20:13
Szófia, 2023. november 16.
Gazdag Dániel, Callum Styles és Kalmár Zsolt (b-j), a magyar csapat játékosai örülnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra.
MTI/Illyés Tibor
Hont András
Hont András
Facebook

„Teljesen megérdemelt. Egyfelől az egész sorozat miatt, másfelől mert a bolgárok kétszer jutottak el a magyar tizenhatosig, miközben a háló föltörte a hátukat. Viszont. Egyszerűen nem hiszem el, hogy az MLSZ-nek egyedül ez a bárgyú asszisztálás volt az egyetlen lehetősége a bolgár szövetség által rendezett cirkusszal kapcsolatban. Szóval a bolgár szurkolók, ha rendezték otthon a dolgokat, jöhetnek ide is tüntetni egy kicsit.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ToIeranciaterror
2023. november 19. 11:04
"Viszont. Egyszerűen nem hiszem el, hogy az MLSZ-nek egyedül ez a bárgyú asszisztálás volt az egyetlen lehetősége a bolgár szövetség által rendezett cirkusszal kapcsolatban." Az UEFA asszisztálásáról mi a véleményed? Tehetünk e bármit, ha az UEFA nem a mi oldalunkon áll?
connorj
2023. november 17. 14:59
Inverz Budapest egyszer feljön a föld alól, és ELZAVAR titeket a πcsába... https://vm.tiktok.com/ZGeJD3vBL/ 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
connorj
2023. november 17. 14:57
🥰🥰🥰🥰🥰😂🥰🥰🥰🥰🥰 JÖN A TÉLAPÓ: https://m.youtube.com/watch?si=_C3_JKPep-poC8ns&v=AgAHZ2KVk14&feature=youtu.be
titi77
2023. november 17. 10:45
megnézném most a dobrev pofáját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!