Szoboszlai edzője: Mindenekelőtt Istenben hiszek! (VIDEÓ)

2023. november 13. 07:29

Jürgen Klopp keresztény hitéről beszélt.

2023. november 13. 07:29
KLOPP, Jürgen; SZOBOSZLAI Dominik

Egy, a TikTokon megosztott videóban a Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp keresztény hitéről beszél, és arról, mennyire fontos számára az Istennel való kapcsolata. 

„Hiszek Istenben. Szeretném, ha az emberek gondolkodnának Jézus Krisztusról, aki egy nagyszerű iránymutatás az élethez. Mert az élet ajándék”

 – mondja.

Nyitókép: MTI/EPA/Szilágyi Anna

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. november 15. 10:53
Ha Klopp megunta az edzősködést nyugodtan odaállhatott volna a vezetőség elé, és megmondhatta volna szemtől szembe. Nem kellene megvárnia, míg ezért a média, és az arctalan prolik tömege szétszedik, vagy rosszabb esetben áldozatul esik a nagyvárosi életforma olyan elkereülhetetlen és szükséges velejáróinak, mint a keresztények ellen elkövetett merényletek mélységesen traumatizált muszlimok által.
irondome
2023. november 13. 16:57
RESPECT!
Halder_1899
2023. november 13. 12:08
Egy normális német angoloknál, és aki ezért a kijelentéséért támadva lesz a beteg nyugati világban. Eddig is kedveltem, jó szakember és ember, ezután még inkább.
lendvaiildiko
2023. november 13. 10:42
A hit mellett a nyelvünket is meg kell védeni! Kialakult egy olyan, hungoish nyelven beszélő közeg, ahol még formailag értjük egymást, a mondott szavak viszont már másként jelentek meg az egyes emberek tudatában. MIÉRT HAGYJUK, HOGY A LEGUTOLSÓ WEBÁRUHÁZ, BANKOK, INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÓK CSAK ÚGY LETEGEZNEK. Ezt TRENDINEK és modernnek mondják. Közben azt felejtik el, hogy szent angol nyelv ugyan csak a you személyes névmást ismeri, viszont a mondat tartalma, minősége jelzi, hogy tegeznek, vagy Önöznek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!