Köszönöm, nincs több kérdésem

2016. november 22. 08:27

Van-e még egy szövetség, aki ilyen lelkesen számol be az elnöki tevékenységről, miközben gyakorlatilag nem vesz tudomást a saját égisze alá tartozó parasportolók eredményeiről?

2016. november 22. 08:27
Pásztory Dóra

Valaki igazán megszámolhatná, hogy a Magyar Úszó Szövetség oldalán hány képen szerepel Gyárfás Tamás, hány hír jelenik meg az ő tevékenységével kapcsolatban és mondjuk hány képen szerepel Tóth Tamás paralimpiai bajnok úszó, aki egyébként ugyanúgy a »szövetség sportolója«, mint Gyurta Dani, Cseh Laci vagy Verrasztó Dávid.

Meg úgy egyáltalán, van-e még egy szövetség, aki ilyen lelkesen számol be az elnöki tevékenységről, miközben gyakorlatilag nem vesz tudomást a saját égisze alá tartozó parasportolók eredményeiről?

Köszönöm, nincs több kérdésem.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. november 22. 20:19
Az a 47 fasz, aki ezt lehuzta, vajon mennyire lehet seggstupid allat???
august
2016. november 22. 12:52
:)) Komoly haderőt vonultatnak föl a 'fészbuk-könnyűlovasság, amire egyből rámozdult a média-nehéztüzérség is.. ----- Érdekes, ahogy a napi politika szintere és alakítója lett ez a virtuális közösségi felület.. Lájkokkal, trollokkal, és a hivatkozásokkal megvívott politikai küzdelmek korába érkeztünk..
Selamat
2016. november 22. 11:20
Én, ezt a nőt, még látni sem bírom. Hát még olvasni. Még akkor sem,ha esetleg egyetlen dologban igaza is lenne. Mindennek semmi köze ahhoz, hogy a teste más, mint az átlagé.
pollip
2016. november 22. 10:13
Ez után a szösszenet után nekem sincs kérdésem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!