A lélek sötét éjszakája

2024. április 25. 00:03

Alkalomadtán mindannyian eltöltünk itt hosszabb-rövidebb időszakokat, ráadásul a kivezető út maga is egyfajta fájdalmas bolyongás.

2024. április 25. 00:03
Mental,Health,Disorder,Concept.,Exhausted,Depressed,Female,Touching,Forehead.,Stressed
Ádám Rebeka Nóra

Nyitókép: Shutterstock

Egyik este, éppen a szokásos nap végi ima után nagy robajjal, recsegve-ropogva végleg összetört K. János egója. Az első repedések már évekkel korábban megjelentek rajta, de hiába próbálta letapasztani, toldozni-foldozni, egy idő után már akkora lyuk tátongott rajta, hogy könnyűszerrel ki-be járhatott rajta bárki és bármi. A fájdalmas repedéseken át be-betoppanó hívatlan vendégek miatt K. János egója egyre agresszívabban morgott, vicsorított és harapott, mint egy házőrző kutya, ha támadást érez. Esze ágában sem volt átadni a helyét mindenféle jöttment idegeneknek, ezért egyre kényszeredettebben próbálta felhívni magára K. János figyelmét. Hol megbetegedett, hol szorongást, pánikot, depressziót idézett elő, hol pedig válogatott kísértésekkel bombázta őt.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­g­­ö­­s­­­ ­l­á­­n­­­y­­o­­­k­ ­v­­á­r­n­a­­k­­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!