Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Amy Winehouse elkezdte lemondani koncertjeit

2011. június 20. 09:17

Kifütyülték európai koncertkörútjának első állomásán Amy Winehouse-t. A brit énekesnő legközelebb július 8-án próbálkozhat Spanyolországban egy bilbaói fesztiválon, augusztusban pedig a Szigetre érkezik elvileg.

2011. június 20. 09:17

A szerb sajtó a botrányos és a katasztrofális jelzőkkel illette Amy Winehouse szombat esti  belgrádi fellépését. A koncertre 20 ezren voltak kíváncsiak, az énekesnő egy órás késéssel lépett színpadra, éneklés helyett csak motyogott, többször lement a színpadról, ilyenkor pedig a zenekar játszott helyette. A rajongók végül kifütyülték.

A botrányt követően az énekesnő képviselője bejelentette, Winehouse lemondta hétfői isztambuli és szerdai athéni koncertjét, mert így érzi helyesnek. Visszatér Angliába, ahol nemrég egy hetet töltött el kórházi kezelésen. A többszörös Grammy-díjas énekesnőről az utóbbi években csak kábítószer-függősége és kihágásai miatt lehetett hallani.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. június 20. 16:04
ebből is látszik, a drogfogyasztás legalizálása mekkora ötlet egy profi előadó oda bír jutni, hogy képtelen 1 órán keresztül egyáltalán jelen lenni a színpadon, a munkahelyén.... csak így tovább
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!