Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Szigetet is lemondta Amy Winehouse

2011. június 21. 14:26

Összes nyári koncertjét, így a Szigeten való fellépését is lemondta a régóta drog- és alkoholproblémákkal küzdő énekesnő. Egyelőre nem tudni, kivel pótolják majd.

2011. június 21. 14:26

Botrányos belgrádi koncertje ellenére úgy tűnt, Amy Winehouse fellép a Szigeten. Ezt az énekes menedzsmentje is megerősítette, amikor a Sziget állásfoglalást kért tőlük. Kedden azonban kiderült, hogy a régóta drog- és alkoholproblémákkal küzdő énekesnő összes nyári koncertjét lemondta.

Gerendai Károly közleménye szerint, amikor felvették a kapcsolatot Amy Winehouse menedzsmentjével, arról biztosították őket, hogy nem lesz probléma a koncerttel. Hogy kivel pótolják, arról még nincs hír, a menedzsment ígérete szerint saját istállójából intéznek valakit. A szervezők azonban nem látnak sok esélyt arra, hogy megfelelő színvonalú előadóval pótolják az énekesnőt.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Best retards
2011. június 22. 01:44
Ez a homunkulusz úgy néz ki, mint a Gálvölgyi nőnek öltözve 81-ben a Szeszélyes évszakokban. Bár ha jobban átgondolom igazságtalan vagyok. A Gálvölgyi néha szebb volt.
Best retards
2011. június 22. 00:59
Ó de sajnálom! Pedig milyen tehetséges. Esetleg meghívhatnák helyette a hasonlóan bájos arcú, hasonlóan jó képességű és hasonlóan éles eszű Lady Kakát.
Csubakka
2011. június 21. 18:51
Ha ajánlhatnám Lampert Mónikát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!