A Facebook és a Nike volt sokszínűségi főnöke hamis eseményeket szervezett, hogy ellopjon 5 millió dollárt

2024. május 17. 06:15

A 38 éves Barbara Furlow-Smiles hamis üzleteket, számlákat és rendezvényeket hozott létre, hogy saját zsebeit tömje meg.

2024. május 17. 06:15

Nyitókép: Olivier Douliery / AFP

A Facebook és a Nike volt sokszínűségi programmenedzserét, aki több mint 5 millió dollárt lopott a megacégektől, hogy finanszírozza „luxuséletmódját”, hétfőn öt évre ítélték és arra kötelezték, hogy fizesse vissza a tetemes összeget – írja a New York Post. A 38 éves Barbara Furlow-Smiles hamis üzleteket, számlákat és rendezvényeket hozott létre, hogy saját zsebeit tömje meg – közölte az igazságügyi minisztérium.

„Furlow-Smiles szégyentelenül megsértette a Facebooknál a DEI vezetőjeként betöltött bizalmi pozícióját, hogy milliókat lopjon el a cégtől egy olyan rendszer segítségével, amelyben csalárd beszállítók, hamis számlák és készpénzes kenőpénzek szerepeltek” – mondta Ryan K. Buchanan amerikai ügyész egy nyilatkozatban. „Miután a Facebooktól elbocsátották, szemtelenül folytatta a csalást a Nike DEI-vezetőjeként, ahol újabb hat számjegyű összeget lopott el a sokszínűségi programjukból.” 

Furlow-Smiles decemberben bűnösnek vallotta magát a csalásban, amelynek során több mint 4,9 millió dollárt vett el a Facebooktól, majd egy másik hat számjegyű összeget csalt ki a Nike-tól, hogy „luxus életmódját finanszírozza Kaliforniában, Georgiában és Oregonban” – közölte az igazságügyi minisztérium.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­r­­t­é­­­k­­­e­­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­z­e­x­­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Intel
2024. május 20. 11:41
Nyilvánvalóan a Facebookhoz is beférkőztek az orosz ügynökök. Mindenhol ott vannak!
atti64
2024. május 17. 13:03
MOSLÉKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE JÓ
2024. május 17. 11:41
Nekem is ugyanaz a kép ütött be erről a kvóta hulladékról, mint alább zrx8-nak is: https://blacklove.com/this-couples-marriage-renewal-in-south-africa-honored-ancestral-traditions-fusing-african-and-african-american-culture/ Jól mutatja, hogy a négerek fejében a "Fekete párduc" filmek zagyva jövőképe él, meg az "Amerikába jöttem" teljesen hamis Afrika ábrándja. A valóság az, hogy a felszabított négerek Libériája meg Sierra Leonéja a világ legszegényebb, legsötétebb és legveszélyesebb országai közé tartoznak. Ez sors vár az USA-ra is, mert a demográfia határozza meg a jövőt, Az is jól látszik, hogy a bevándorlók a saját a kutúrális gyökereik szerinti létet igyekeznek megteremteni a befogadó országban is. Ha ez a káosz, a nyomor és a tudatlanság, akkor azt, még akkor is, hogy ha éppen ez elől menekültek a jólétet és biztonságot kínáló befogadó országba. Szerintem ezt érzi a demokrata párti zsidó pénzoligarchia is, ezért kell nekik Oroszország. Kell egy új gazdatest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!