Odaszúrt Netanjahunak Biden

2024. április 10. 10:40

„Szerintem hiba, amit tesz. Nem értek egyet a megközelítésével” – mondta az amerikai elnök.

2024. április 10. 10:40
null

A nyitókép illusztráció. Fotó: Brendan SMIALOWSKI / AFP

Joe Biden amerikai elnök egy kedden sugárzott interjúban „hibának” nevezte Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök gázai háborúját, és tűzszünetre szólította fel Izraelt – írja a The Guardian

Biden megjegyzései az eddigi legerősebb bírálatai közé tartoznak Netanjahuval szemben, éppen most, amikor egyre nagyobb feszültséget okoz a Hamász elleni izraeli háború civil áldozatainak száma.

Szerintem hiba, amit tesz. Nem értek egyet a megközelítésével”

– mondta Biden az Univision spanyol nyelvű amerikai televíziós csatornának, amikor Netanjahu háborús kezeléséről kérdezték.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­ö­g­­ö­­s­­­ ­l­á­­n­y­o­­k­­ ­­v­á­r­­­n­a­­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
victory
2024. április 10. 22:39
Netanjahu elintézi, hogy Trump győzzön, nagyon rendi.
akkor ki
2024. április 10. 20:04
Szegény, hogy nézni ki?! Ő az az ember, akit az ámerikaiak megválasztottak elnöknek!
2024. április 10. 19:26 Szerkesztve
Semmi értelme a tűzszünetnek, amíg nem adják vissza a túszokat. Nem hiszem el, hogy nem tudják felfogni vegre! Csak kár, hogy a hamasz sem tudja hol vannak. Még egy névsort sem tudtak adni (múltkori alku része volt). Hogy miért? Mert október 7-én nem csak hamaszosok támadták az izraeli civil embereket, hanem sok fiatal ment át “tombolni” rabolni, erőszakolni, gyilkolni. Minden kontroll nélkül. Mert buli van. Ezért nem tudnak róluk. Meg azért, mert akik ott maradtak és ott vannak már 6 hónapja, olyan állapotban lehetnek, hogy nem merik megmutatni őket a közvéleménynek, akik most mellettük állnak (mindegy miért, zsidógyülölet vagy bármi más miatt). Mert mindenki látná mit műveltek velük…azt már nem lehetne se letagadni, se lemosni a hazugságaikkal mert mindenki látná. Ezért nincs még névsor sem. Ezért nem merik vissza adni őket. Vagy nincs is már kit. Izrael meg nem áll le, amíg vissza nem kapja őket. Akár holtan is. Gázából a gyerekeket kimenekíthetnék! Miért nem kellenek senkinek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!