Magyar Külügyi Intézet elnöke: Magyarország amerikai zaklatása visszafelé sül el

2024. március 15. 19:43

Gladden Pappin szerint Washington nem diktálhat a magyaroknak.

2024. március 15. 19:43

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

***

Magyarországon a Joe Biden-kormányzat diplomáciája pártpolitikai zaklatás önsorsrontó gyakorlatává vált – írta Gladden Pappin a Magyar Külügyi Intézet elnöke az X-en. 

Pappin szerint a „hazugságok, az ujjal mutogató kioktatások, az illegális finanszírozás, a burkolt fenyegetések

mind annak a fajta birodalmi hozzáállásnak a részei, amely mindig visszafelé sült el.” 

A változás nem jöhet elég gyorsan!”  – tette hozzá. 

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége előszeretettel használja Kossuth Lajos példáját arra, hogy megpróbálja bebizonyítani, hogy Magyarország nem felel meg saját hőseinek – vélte Pappin.

Aki szerint ugyanakkor

az Egyesült Államok nem diktálhatja le a magyar népnek, hogy mit jelent a demokrácia vagy a nemzet.” 

Hozzátette, ahogy Kossuth Lajos 1849-ben mondta: „Önök, az egész nemzet, soha, semmilyen körülmények között ne tűrjék és ne engedjék, hogy más diktáljon ennek a nemzetnek, mint maga a nemzet”.

„Magyarország nemzeti ünnepén reméljük, hogy az amerikai politikának ez a kínos korszaka hamarosan véget ér” – zárta bejegyzését Pappin.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:00
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­ö­g­­­ö­­s­ ­­l­á­n­y­o­k­­­ ­­v­á­­r­n­­­a­­­k­ ­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
papalimapapa
2024. március 16. 17:38
Amerikaiak. Otthon sem tudnak rendet tartani, de a világon mindenhol rendet akarnak csinálni. El kell vonatkoztatni Pressman személyétől. Vannak olyan feladatai, mondjuk úgy kötelező körei, amit minden akkreditált, nagykövetséget vezető diplomatának meg kell futnia. Az, hogy Pressman diplomata e, megér egy misét. Szerintem nem az. Ez a pöcs egy provokátor. Azért küldték. Aljas kis geci, aki még élvezi is, hogy aljas kis geci lehet itt. Az USA-ban ez egy senki. Itt azt hiszi, hogy valaki. Valaki... belökhetné már a mertó alá.
Lajoss
2024. március 16. 15:23
Pipikém,neked is csak nernyi agyad van…🫢
Patika
2024. március 16. 08:38
Magyar Külügyi Intézet elnöke: Magyarország amerikai zaklatása visszafelé sül el---Usa fog ezek után zaklatni minket? Hol élsz te optika? Vakegérkém te négy szemmel se látod, hogy Pressioman már korábban itt volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!