Kemény igazságot írt le J. K. Rowling, kérdés, hogy mikor szállnak bele

2024. március 04. 06:54

A Harry Potter szerzője újfent kikelt az LMBTQ-ideológia ellen.

2024. március 04. 06:54

J. K. Rowling, a Harry Potter könyvsorozat szerzője újfent kikelt az LMBTQ-ideológia ellen az X-oldalán. Az írónő egy posztban fejtegette a veszélyeit annak, hogy gombamód megszaporodtak az „uniszex” helységek (pl. öltözők, mosdók). 

„Nem hagyjuk nyitva az ajtókat és az ablakokat, amikor elmegyünk otthonról, csak azért mert »a tolvajok úgyis megtalálják majd a bejutás módját«” – kezdte meg a posztját Rowling – „Furcsa módon még senkitől sem hallottam, aki azt mondta volna, hogy »hagyjuk abba a tanárok háttérellenőrzését, mert a pedofilok mindig megtalálják a módját, hogy a gyerekekkel kapcsolatba kerüljenek«. Ha a férfiak – minden férfi, bárhogyan is azonosítják magukat – ki vannak tiltva a női terekből, akkor a tiltást figyelmen kívül hagyókkal szemben fel lehet lépni, a tereken belül és kívül egyaránt. Azzal, hogy megszegik a tisztességes férfiak által tiszteletben tartott szabályt, gyanúsnak mutatják magukat. Senki sem állítja, hogy a szabály sikeresen távol tart minden egyes férfit, aki voyeurizmust vagy szexuális erőszakot akar elkövetni. Amit mi mondunk, az az, hogy a férfiak beengedése a csak nők számára fenntartott terekbe azon az alapon, hogy nőknek vallják magukat, 

eltávolít egy olyan akadályt, amely eddig bizonyítottan növelte a nők és lányok biztonságát.”

Rowling azt is megjegyezte, hogy a szexuális bűncselekmények 88%-a uniszex öltözőkben történik. „Miért? Mert a rosszindulatú férfiaknak nem kell igazolniuk jelenlétüket a ruhátlan nők és lányok közelében. Nem lehet őket kihívni. Nem tűnnek fel. Ez mindenki számára nyilvánvaló, kivéve a végletesen naivakat.”

Nyitókép: Tolga Akmen / AFP

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. március 09. 15:37
Árulkodó, hogy ő Nyugaton kivételnek számít...!
EX_Terminator
2024. március 04. 19:48
Ennek egy másik vetülete tanulás kapcsán. Aki azt mondja hogy nem kell tanulni edzeni gyakorolni mert úgy sincs semmi haszna? CSAK EGY LUSTA DISZNÓ SZÁNALMAS KIFOGÁSA.
EX_Terminator
2024. március 04. 18:19
Nagyon jól mondja, nincs mit hozzá adnom. A lusták kifogásai hogy ne csináljunk semmit az semmire és semmi ellen nem érv.
atti64
2024. március 04. 12:30
LMBTQ IRTANI KELL PATKÁNYOK NEM EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!